LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Gift vid första ögonkastet-Ida Lind och Arvid Stark har fått barn

26 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Gift vid första ögonkastet
Gift vid första ögonkastet-paret Ida Lind och Arvid Stark har välkomnat sitt första barn till världen.
Ida har under nio månader tvingats hålla sin graviditet hemlig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Gift vid första ögonkastet-Arvid StarkBrand logo
30 sekunder under press med Gift vid första ögonkastet-Arvid Stark

Under våren har vi fått följa ett antal par i jakten på kärlek i SVT:s succéprogram Gift vid första ögonkastet. Precis som det låter får de ihopmatchade paren träffa varandra för första gången på altaret när de säger ja till varandra framför familj och vänner. Sedan följer tittarna parens utveckling och programmet både bjudit på kärlek och stora konflikter.

I förra veckans avsnitt avslöjades det för tittarna vilka par som valde att fortsätta vara gifta. Ett av paren som valde att förbli gifta är Arvid Stark, 34, och Ida Lind, 35.

Men det som tittarna inte visste om var att när säsongen sista avsnitt sändes hade Ida och Arvid varit föräldrar i två veckor. Tidningen Mama har fått följa parets resa från en vigsel framför tv-kamerorna till att bli föräldrar.

Annons

Ida Lind och Arvid Starks längtan efter barn

– Ja men det är klart att vi har pratat om det. Båda vill gärna ha barn och båda är väldigt familjeorienterade, men sedan får det ta den tid det tar. Vi har absolut haft och har en dialog kring den biten. Men båda två vill ha barn, absolut, har Ida tidigare sagt till Hänt.

Hon har även berättat att Arvid hade blivit en bra pappa och att hon ser honom som en bra kandidat till att bli pappan till hennes barn.

– Jag vet att han skulle bli en fantastisk pappa. Det är framförallt hans kvaliteter som person som gör att han skulle bli en fantastisk pappa. Han skulle vara grundtryggheten själv, som gör att han såklart kvalar in som en väldigt bra kandidat till ett pappaskap, berättade Ida.

Vid tiden för intervjun var Ida troligtvis precis i slutet av graviditeten.

Ida Lind och Arvid Stark har blivit föräldrar

Trots att paret bara hade känt varandra i fem veckor när inspelningarna tog slut var de båda säkra – de ville fortsätta vara gifta och skaffa barn direkt. Inspelningarna tog slut i mitten på juli och i september visade graviditetsstickan plus.

Annons

– Vi var så glada! Jag var jätteglad! Arvid var också jätteglad! Vi kunde inte förstå att det här gick så fort. Det måste ha varit på andra ägglossningen, säger Ida till Mama.

När säsongen började sändas i april var Ida redan i slutskedet av graviditeten. På frågan hur hon lyckades hålla det hemligt var svaret att hon försökt hålla låg profil och publicerat gamla bilder på sina sociala medier.

– Jag har knappt lagt ut något i sociala medier och knappt gjort intervjuer där jag träffat journalister. Jag bytte telefonnummer, och när någon ringt till kontoret och frågat efter mig har mina kolleger sagt att jag är tjänstledig. Och så har mest hållit mig här ute i Sollentuna.

Hon berättar även att ryktena om graviditeten tog fart i början på säsongen men att det inte blev en större grej av det då.

– Det var någon som skrev på Flashback att jag var gravid. Men det dog liksom direkt, den tråden spann liksom inte vidare. Inte ens de andra deltagarna visste förrän när vi spelade in ”Så gick det sen”-avsnittet!

Efter en intensiv förlossning fylld med en del komplikationer föddes parets dotter Rakel den 12 juni.

FOTO: SVT, Aftonbladet

Annons