LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gift vid första ögonkastet-Ida om längtan efter barn med Arvid Stark

20 jun, 2023 
AvHanna Bolander
Jennifer Iversen
Ida Lind och Arvid Stark
Deltagarna i programmet Gift vid första ögonkastet gjort sitt val.
Ida Lind och Arvid Stark var ett av paren som sa ja till att fortsätta äktenskapet.
Nu berättar Ida om sin barnlängtan i en intervju med Hänt.
– Båda vill gärna ha barn, säger Ida Lind.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet Ida bekräftar tuffa sjukdomsbeskedet: ”Tumör i gallgången”Brand logo
Gift vid första ögonkastet Ida bekräftar tuffa sjukdomsbeskedet: ”Tumör i gallgången”

I succéprogrammet Gift vid första ögonkastet som sänds på SVT får vi följa fyra par i jakten på sitt livs kärlek. De har genomgått en process där de intervjuats av experter för att sedan paras ihop utefter svaren de gett. Paren gifter sig i början av programmet och träffas för första gången under vigseln.

Tittarna har fått följa parens utveckling, där programmet både bjudit på kärlek och stora konflikter. Som när Agust Helgason, 32, och Caroline Axelsson, 32 valde att avsluta experimentet i förtid, efter flera veckor av dispyter och svårigheter med att hitta kärleken till varandra.

Arvid Stark och Ida Lind från gift vid första ögonkastet fortsätter att vara gifta

Deltagarna Arvid Stark, 34, och Ida Lind, 35, är ett av paren som söker kärleken i årets säsong.

Annons

I gårdagens avsnitt avslöjades det för tittarna vilka par som valde att fortsätta vara gifta. För Arvid och Ida blev svaret ja!

Paret har haft en märkbar kemi redan från första stund, som har gått rakt igenom TV-rutan. Något som även berättar om i en intervju till Hänt.

Jag hade kunnat skaffa ett barn med Arvid på en gång, i och med att vi hade en sådan jäkla attraktion liksom, säger Ida.

Då paret valde att fortsätta vara gifta har tittarna varit nyfikna på om paret kommer bli föräldrar i närtid. Ida berättar i intervjun att hon alltid har velat ha barn, men att hon inte vet när eller hur det blir. Hon säger att hon är väldigt öppensinnad kring på vilket sätt barn ska få en plats i hennes liv.

– För det första ska man kunna få barn, det är inte en självklarhet idag, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Barn är en stor glädje för mig och det skulle vara jättekul att kunna skaffa det tillsammans med den man är tillsammans med.

Annons

Ida Lind vill gärna ha barn med Arvid Stark

Hon avslöjar också i intervju att frågan om barn är något som hon och Arvid har pratat om mycket.

– Ja men det är klart att vi har pratat om det. Båda vill gärna ha barn och båda är väldigt familjeorienterade, men sedan får det ta den tid det tar. Vi har absolut haft och har en dialog kring den biten. Men båda två vill ha barn, absolut.

Ida säger också att Arvid är en bra kandidat till att bli pappa till hennes barn.

– Jag vet att han skulle bli en fantastisk pappa. Det är framförallt hans kvaliteter som person som gör att han skulle bli en fantastisk pappa. Han skulle vara grundtryggheten själv, som gör att han såklart kvalar in som en väldigt bra kandidat till ett pappaskap, säger Ida till Hänt.

Ida har också kommenterat följarnas funderingar kring barn i en chatt på Aftonbladet, där en följare frågar om hon har en bulle i ugnen. Och Ida svarar varken ja eller nej på frågan.

Ida Lindh
Ida Lind svarar på om hon är gravid.

FOTO: SVT, Aftonbladet

Annons