Gift Blessings egna ord om mamman, kärlekslivet och karriären

Gift Blessing i Talang

FOTO: TV4
Gift Blessing gjorde succé i Talang 2021.
Nu berättar han för Hänt om kärlekslivet, sin mamma och sin nya karriär inom musiken.
Slå på ljud

Första gången som svenska folket fick ta del av Gift Blessings, 18, rap var när han uppträdde i Talang 2021. Efter sitt framträdande fick han Sarah Dawn Finers, 39, Golden Buzzer.

Gift Blessings nya ord om karriären

Sedan sin medverkan i Talang har Gift Blessings tid varit fullsmockad med beröm och karriären är nu i rull.

– Jag har fått tusentals med beröm och komplimanger. Sen har jag fått massa uppmärksamhet från pressen. Det har bara varit så himla mycket hela veckan, säger Gift Blessing till Hänt om nya karriären. Han fortsätter:

– Jag har nu inte kunnat bearbetat allt det här.

Gift Blessing om relationen till sin mamma

I tv-programmet Talang berättade även Gift Blessing hur han fick sitt namn och den vackra historien bakom. Hans mamma var gravid när hon blev brutalt våldtagen och slagen, och trodde efter det att bebisen i magen inte skulle klara sig. Men det gjorde han. Då kände Gifts mamma att hennes son var en gåva från ovan och döpte honom därför till Gift Blessing.

– Min mamma har ju gått igenom ett helvete, skulle säga den djupaste nivån av helvete faktiskt. Att hon kunde ta hela familjen från ett krig till Sverige helt själv utan någon speciell kunskap, bara baserat på hennes starka vilja. Det är helt sjukt hur hon har den kraften, speciellt när man tänker på allt hon gått igenom. Oförståeligt. Hon har sådan stark själ och kraft inom sig.

Carina Bergfeldts ord om maken Jesper Zølck och sonen Hamilton

Men relationen har inte alltid varit så enkel och fridfull.

– Jag började bli lite för besatt av musiken för några år sedan, vilket ledde till att jag isolerade mig själv från väldigt många människor. För jag ville skriva den perfekta låten. Jag var för upptagen för någonting annat alls. Och det påverkade min relation med familjen för jag umgicks inte med dem lika mycket, säger Gift Blessing i en intervju med Hänt. Han fortsätter berätta om sin nya insikt:

– Nu när jag gått igenom allt det här med Talang och fått erfara den här framgången så har jag börjat inse hur illa gjort det var av mig att liksom isolera mig själv från min mamma som har offrat allting för att ta mig hit, och allt hon gått igenom för att se till att jag liksom skulle få överleva, få växa upp och ha ett bra liv. Jag blev väldigt arg på mig själv. Jag började nästan hata mig själv. Hon förtjänar all kärlek och all lycka. Och lyckas jag nu så lyckas hon.

Gift Blessing berättar även att även om relationen inte varit på topp den senaste tiden så blir den nu bättre och bättre för varje dag som går.

Gift Blessings mamma
FOTO: TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gift Blessing avslöjar sanningen om kärlekslivet: ”Usel romantiker”

Hur ser privatlivet annars ut? Finns det chans till romans i i artistens liv?

– Alltså jag är en usel romantiker, fruktansvärt, säger Gift Blessing till Hänt och skrattar.

Artisten berättar att han tidigare skrivit med en tjej lite flirtigt, men att helt plötsligt hade två månader gått. Han hade inte läst hennes meddelande på dessa två månader för att han helt enkelt inte hunnit, då han varit upptagen med så mycket annat.

– Så mitt kärleksliv är fruktansvärt och jag är faktiskt kräsen av mig när det kommer till tjejer och så. Jag vill helst ha någon som är liksom mogen, som förstår mig och sig själv också, vilket inte är så vanligt i min generation. Min generation är liksom TikTok-dansare liksom. Vad kan man göra med det?, säger Gift Blessing till Hänt och avslutar med:

– Så ja, det ser ju inte allt för ljust ut för mig med det är inte min prioritering egentligen.

Om den rätta dyker upp är Gift Blessing öppen, men den personen finns inte just nu.

LÄS OCKSÅ: Här är alla Golden buzzers i Talang 2021

LÄS OCKSÅ: Carina Bergfeldt ersätter Skavlan – får en egen talkshow

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!