LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gavin Rossdale var otrogen mot Gwen Stefani i tre år med barnflickan

01 nov, 2015 
AvOla Brising
Den hälften så gamla barnflickan kopierade Gwen Stefani i allt. Under tre års tid hade hon och Gwens make Gavin en affär.
Annons

Gwen Stefani, 46, och Gavin Rossdale, 50, träffades redan 1995 då Gwens No Doubt turnerade med Gavins grungeband Bush. För tretton år sedan gifte de sig, men den 3 augusti ansökte Gwen om skilsmässa. Hon hänvisade till ”oförsonliga skillnader ” och vill nu ha delad vårdnad om barnen Kingston, 9, Zuma, 7, och Apollo, 21 månader.

Vi förblir partners i föräldraskapet“, skrev makarna i ett gemensamt pressmeddelande.

Gwen Stefani och Gavin Rossdale på promenad med hunden 2012. Foto: IBL-AOP

Skilsmässan gick nyligen igenom. Kort efter det kom den direkta orsaken till uppbrottet ut i veckotidningen US Magazine. Gavin har i tre år varit otrogen med familjens australiensiska barnflicka Mindy Mann som är i 20-årsåldern.

Annons

– De passade på överallt. Han kunde inte kontrollera sig, säger en familjevän till tidningen.

21-20613099.jpg
Gavin Rossdale på promenad med barnflickan och älskarinnan Mindy, hunden och barnen. Foto: WENN.com

Mindy anställdes 2012 och var besatt av sin kvinnliga chef. Hon klädde sig som Stefani, blekte håret som henne, köpte likadana handväskor och la ut bilder av sig själv uppklädd för att efterlikna Gwen i sociala medier. Men redan för tre år sedan blev Gwen misstänksam då Gavin fångades på bild med sin hand på Mindys rumpa.

– Gavin hävdade att Mindy snubblat och att han hindrat henne från att ramla, förklarar källan.

Annons

Han fick sin hustru att tro på det, men avslutade inte relationen med Mindy. Tvärtom eskalerade deras sexuella utsvävningar. Inte minst då Gwen var gravid med Apollo.

Foto: Stella Pictures

Originalet Gwen Stefani…

2e5a23b700000578-3314447-copycat-social-media-photographs-posted-by-mindy-mann-the-nanny-a-47-1447280905622.jpg
Foto: Facebook

… och kopian Mindy.

Annons

I februari var det slutligen “game over” för Gavin då Gwen hittade snuskiga sms som Mindy skickat till honom på barnens Ipad. Där fanns planeringar för när, var och hur de skulle ha sex liksom en mängd explicita nakenbilder på barnflickan.

Sveket var oförlåtligt i Gwens ögon. Inte nog med att Gavin hade haft ett långt sexuellt förhållande i hemlighet vid sidan om. Dessutom var det med någon hon litade på – kvinnan som fått förtroendet att ta hand om hennes barn.

8-17140138.jpg
Gwen Stefani och Mindy Mann tillsammans med familjens barn. Foto: IBL-AOP

Gwen sparkade Mindy. Sedan konfronterade hon maken, som fortsatte ljuga i flera månader. Slutligen erkände Gavin.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons