Patrik Sjöberg är singel igen efter ett år med Emelie

Patrik Sjöberg är singel igen efter ett år med Emelie

Ett drygt år av kärlek är över. Patrik Sjöberg och Emelie Kjell har gjort slut.

För snart ett år sedan kunde Hänt avslöja att höjdhoppslegendaren Patrik Sjöberg, 50, funnit kärleken igen i Emelie Kjell, 28, från Strängnäs efter skilsmässan från Renata Rodriguez Cardoso, 35, år 2013. Patrik och Emelie blev ett par sommaren 2014.

– Patrik har bland annat synts på golfrestaurangen här i Strängnäs när Emelie tog med honom ner hit för att hälsa på sin farsa. Alla här vet att de är tillsammans och de verkar trivas jättebra ihop, berättade en Strängnäsbo för Hänt.

ste-patrick-ekwa-3982901.jpg

Patrik och Emelie var lyckliga tillsammans under ett drygt år. Foto: Stella

Trots att varken Patrik eller Emelie ville prata om sin kärlek syntes paret ofta ute. De åkte på härliga kärleksresor till både Spanien och Thailand och kom tillsammans till Patrick Ekwalls 50-års fest i Båstad i somras.

Nu är det slut. Emelie som föddes några månader innan Patrik den 30 juni 1987 slog världsrekord och hoppade 2,42 meter på DN-galan i Stockholm, har ändrat sin Facebookstatus till singel och dessutom tagit bort Patrik som vän i det sociala nätverket.

Förra veckan dök hon upp utan Patrik vid sin sida till vernissaget Rock-Art på krogen Usine på södermalm i Stockholm. Exakt vad som är orsaken till uppbrottet är dock oklart.

– Mitt privatliv diskuterar jag inte med främmande, är allt Emelie när svarar när Hänt frågar varför de separerat.

Andra läser också:

Horace Engdahl om sonen Marcels porrfilm: ”Litar på att han vet vad han gör”

Ny forskning visar att tjejer gillar sex – vem kunde ha anat?

Victoria Silvstedt nobbade Donald Trump: ”Han är ganska motbjudande”

FRÅN FÖRSTASIDAN