Utmanarna i Robinson 2021 – här är de fyra nya deltagarna

Utmanarna i Robinson 2021

Efter lite mer än två veckor in i Robinson Sverige 2021 så får röda och gula laget sällskap av ytterligare fyra tävlande.
Här kan du läsa mer om de fyra nya utmanarna!

Robinson Sverige 2021 blev en annorlunda historia jämfört med tidigare år. I vanliga fall brukar tävlingen utspela sig på en tropisk Fiji-ö. Men då en pandemi råder världen över blev denna säsong lite annorlunda. Istället för att alla deltagare som är sugna på att kamma hem Robinson-statyetten och en halv miljon kronor fick resa till värmen, så blev det istället en resa till Haparanda i norra Sverige.

Tidigare år har värmen ibland varit ett hinder, nu är det tvärtom. Kylan biter rejält på deltagarna.

LÄS MER: Rickard Olsson om familjelyckan med Giselle – nya barnbeskedet

Fyra utmanare i Robinson 2021

Det har varit både ris och ros för deltagarna hittills i Robinson 2021. Det gula laget har vunnit en hel del tävlingar och har därför lyckats få i sig en hel del mer mat än den röda laget.

Men nu verkar det som att fler deltagare ska komma till undsättning för båda lagen! Härligt med lite nya ansikten i tävlingen.

Här är alla fyra utmanare i Robinson 2021:

Rickard Länta är 52 år och kommer från Jokkmokk. Han arbetar som renskötare och som personlig sak till Robinson tog Rickard med sig 10 meter rep.

Rickard Länta i Robinson 2021

Rickard Länta.

FOTO: TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Wilma Wernersson är 22 år från Kalmar. I dagsläget är hon student och bor i Stockholm. Som personlig sak till Robinson tog Wilma med sig en dagbok med penna.

Wilma Wernersson i Robinson 2021

Wilma Wernersson.

FOTO: TV4

William Seth Wenzel är 23 år och bor i Stockholm. Han är just nu student och som personlig sak till Robinson tog William med sig en tandborste.

William Seth Wenzel i Robinson 2021

William Seth Wenzel.

FOTO: TV4

Anna Frycklund är 54 år från Västerås. Hon arbetar som fritidsledare och som personlig sak tog Anna med sig en rakhyvel.

Anna Frycklund i Robinson 2021

Anna Frycklund.

FOTO: TV4

Kan det bli någon av dessa utmanare som kammar hem segern i Robinson 2021? Det får helt enkelt framtiden utvisa!

Robinson sänds måndag till torsdag klockan 19.30 och söndagar klockan 21.00 på TV4. Programmet finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Joanna Swica i Robinson 2021

LÄS OCKSÅ: Så fick Olivia Baldwin i Robinson sitt efternamn – sanningen om släkten

FOTO: TV4, Simon Eliasson/TT

Senaste nytt