Fylkings tuffa tid efter skilsmässan: "Tappade håret"

Fylkings tuffa tid efter skilsmässan: "Tappade håret"

Det var i maj förra året som Gert, 70, och Tanja Fylking, 43, meddelade att deras skilsmässa var ett faktum, efter 15 år som par.

Nu skriver Tanja Fylking om uppbrottet på sin blogg, och konstaterar att hon för ett år sedan på nyårsafton inte hade en aning om att det skulle bli deras sista tillsammans som familj.

“Hade jag vetat det så hade jag nog gjort den lite mer speciell. För jag tycker faktiskt att min relation med Gert hade varit värd ett riktigt fint avslut.
I 15 år har vi hållit ihop i ur och skur och han kommer för alltid att vara en väldigt betydelsefull person i mitt liv och bästa fadern till våra barn”, skriver hon i inlägget.

Samtidigt avslöjar hon att äktenskapet varit i gungning en längre tid, men trots det försökte de reparera relationen och gick in i 2016 med ledordet “förändring”. Men bara några veckor efter nyårsafton senare stod det klart att förändringen skulle ske på varsin väg.

Tanja och Gert Fylking var ett par i 15 år.

Tanja och Gert Fylking var ett par i 15 år.

LÄS OCKSÅ: Läckbergs skilsmässa: “100 procent mitt beslut”

“Även om våran separation nog då legat i luften under det sista året så var det i Feb/mars som den blev ett faktum och det var mitt beslut. Jag ville ta en paus för att få chans att ta reda på hur mina känslor egentligen var knutna till mannen som jag levde med“, skriver Tanja Fylking.

Trots att uppbrottet skedde på hennes initiativ tog det hårt.

“Från fru och egen företagare med boende mitt på Södermalm gick jag till varannan vecka mamma, anställd med boende i förorten inom loppet av 4 månader. Inte så konstigt att jag tappade både håret och en hel del i vikt”, skriver Tanja. 

Entreprenören skriver samtidigt att hon åter börjar stå stadigt i sin nya vardag och njuter fullt ut av tiden.

“Så med min nyfunna kärlek , mitt nya lugn och balansen i livet och med den fina kontakt jag idag har med Gert så blir mitt ledord för kommande år TACKSAMHET”.” 

I september bekräftade Tanja Fylking att hon har en ny man i sitt liv, affärsmannen Lars Andersson, 58.

– Vi har en nära relation och träffas ibland. Allt är väldigt nytt och vi har ingen brådska in i något, vi tar helt enkelt en dag i taget”, skrev Tanja Fylking då i ett sms till Expressen.

Tanja Fylking och hennes nya kärlek Lars Andersson.

Tanja Fylking och hennes nya kärlek Lars Andersson.

LÄS OCKSÅ: GW:s miljonstöd till Lotta efter skilsmässan

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN