LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fusket i Så mycket bättre som tv-tittarna inte får se

20 nov, 2021 
Mikael Einarsson

Just nu är Så mycket bättre igång med en ny, sprakande säsong.
Men nu avslöjas något som tittarna inte får se – och som kanske kan kännas ganska otippat.

Annons
Här är alla deltagare i Så mycket bättre 2021Brand logo
Här är alla deltagare i Så mycket bättre 2021

Ett av TV4:s mest sedda och älskade programkoncept är Så mycket bättre. Där kända artister samlas på Grå Gåsen i Burgsvik på Gotland och tolkar varandras låtar.

Det bjuds på fina historier om deras liv och tv-tittarna får lära känna artisterna mer på djupet. Men artisterna får även lära känna varandra, och kanske korsas vägar som annars inte skulle hänt?

Några av artisterna som medverkar i årets säsong av Så mycket bättre är vanligtvis väldigt sparsamma med att dela med sig av sitt privatliv.

Thomas Stenström och Melissa Horn är årets värdpar

Medverkar i programmet denna säsong är Thomas Stenström och Melissa Horn, som också årets är värdpar.

De innebär att de kommer vara med i hela säsongen av Så mycket bättre. Två andra som varit med och verkligen förgyllt programmet är bröderna Viktor och Gustaf Norén, som underhållit svenska folket och bjudit på sig själva.

Tråkigt nog lämnar bröderna programmet efter lördagens avsnitt. Programmet består dock inte enbart av sång. Ibland åker artisterna iväg på olika aktiviteter som någon i gänget anordnat.

Annons

Men kommer artisterna på sina aktiviter själva? Martin Nygren är exekutiva producent för programmet. För Svensk Damtidning berättar Martin att vissa artister får hjälp med sina aktiviteter.

– Det har ju blivit mer och mer artisterna själva som kommer på det, vi har ju skurit ner ganska mycket. Tidigare var det ju någonting innan lunch och någonting efter lunch och så är det inte längre, säger han.

Fusket i Så mycket bättre som tittarna inte får se

Dessutom kan ett framträdande i avsnittet, som tittarna får se, ha tagits om både en och två gånger innan det blivit bra.

– Ibland sitter det på första och då är det bara en tagning faktiskt, säger programmets och fortsätter:

– Artisen själv ska vara nöjd, bildproducent ska vara nöjd, ljudet ska vara nöjda med va de har fått in och så där. Bandet ska också känna att det är nöjda med sin leverans.

FOTO: Jessica Gow/TT

Annons