ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-Pelle om fusket i finalen – tvingades avbryta tävlingen

08 dec, 2023 
Petra Robinson
Robinson-finalen är avgjord men nu kommer nya detaljer om hur det hela egentligen gick till.
Bland annat pausades tävlingen och bensin användes vid eldmomentet.
– Det regnade så kopiöst så vi var tvungna att pausa lite grann, säger Pelle.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramatBrand logo
Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramat

Robinson-finalen avgjordes med en riktig nagelbitare. Det var spännande in i det sista när Emilia Persson, 22, Emilio Mio Vega, 30, och Pelle Lilja, 59, skulle tävla och göra upp om vem som skulle kamma hem vinsten på en halv miljon kronor.

Så gick Robinson-finalen till egentligen – bluffen som tittarna inte fick se

Tillslut stod Pelle som vinnare av säsongen och i en intervju med Hänt delade han med sig av tankarna kring vinsten.

– Det är ju pure glädje och också lättnad. Och så här i efterhand är det ”in your face” till alla hatare.

Men det visar sig att finalen inte riktigt gick till så som det såg ut för tittarna, under den långa hinderbanan som bestod av flertal krångliga moment skedde en hel del som aldrig visades för tittarna.

Annons

– Det var regnavbrott i finalen för det regnade så kopiöst så vi var tvungna att pausa lite grann. Då får man vila lite, säger Pelle.

– Man ser ju banan, den är ju stor, den är från vattnet och in 120-130 meter med massa hinder på vägen. Det är ett filmteam på 100 pers, det är en stor grej och allting ska klaffa. De ska byta kameravinklar ibland och det är mycket som ska koordineras. Det börjar regna och då ska man skydda grejerna, jag är imponerad av dem.

Okända fusket i Robinson – hällde på bensin

Även Magnus Kannerbro, 53, som var med som åskådare under finalen berättar för Hänt att tävlingen pausades flertal gånger.

– Det tog väldigt lång tid att spela in finalen för den gick i etapper, säger Magnus.

Dessutom kan Magnus avslöja att produktionen var tvungna att ta till med ett fusk för att hjälpa finalisterna på traven.

– De kunde ju inte elda, de visste inte hur man får eld så det slutade med att de fick sänka snöret och när det inte funkade fick de hälla på bensin på veden så de skulle klara av det. Det var ju lite fuktigt eftersom det hade regnat.

FOTO: TV4

Annons