LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Deltagarna fann varandra i Robinson – så är relationen idag

23 okt, 2023 
ROBINSON 2023
Peder och Pelle har fått mycket uppmärksamhet i årets Robinson eftersom att de är lika som bär.
Nu berättar de om relationen idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här kollapsar Karolina Tilander i Robinson – sjukvårdare kallas inBrand logo
Här kollapsar Karolina Tilander i Robinson – sjukvårdare kallas in

Pelle Lilja, 59, är en riktig veteran när det kommer till Robinson. Förra året tvingades han dock lämna tävlingen på eget bevåg för att få säga hej då till svärfar Åke som låg för döden. Men nu är han tillbaka.

– När jag fick åka hem förra året så sa jag till produktionen att säga till om det blir en lucka. Och så hörde de av sig! Det var självklart för mig att tacka ja, men min fru var inte lika nöjd, har Pelle tidigare förklarat för Hänt.

I år har Pelle befunnit sig på Gränslandet och förra veckan fick han även sällskap av Peder Karlsson, 48, och likheterna mellan de två chockade tittarna rejält.

”Oj jag tittade hastigt och trodde att det var Pelle på båda”, skrev en person.

Pelle om relationen till Peder efter inspelningarna

Peder och Pelle fann varandra direkt, de behövde bara kolla på varandra för att se att det här skulle kunna bli en bra vänskap.

Annons

När Hänt når Pelle berättar han mer om mötet med Peder och hur relationen ser ut idag.

– Ja vi pratade senast igår. Vi gillar varandra, säger Pelle till Hänt och fortsätter:

– Vi är väl inte as-lika i alla avseenden men vi är ju så att säga, vi tar mycket plats, vi har mycket luft och vi är rätt tydliga, vi pekar med hela handen.

Hur är eran vänskap?

– Jag tänkte ju att antingen kommer jag hata honom eller älska honom ungefär. Det hade ju kunnat bli så att det skiter sig, men det blev bra. Honom kommer jag hänga med framöver, säger Pelle.

Därför ses inte Peder och Pelle efter programmet

Med andra ord kan man konstatera att Pelle och Peders möte i Gränslandet var uppskattat. Men de har faktiskt inte hunnit ses än, även fast de gärna vill.

”Jo men jag gillar Pelle. Han är rak och ärlig, vi har inte hunnit hänga så mycket efteråt men det blir säkert av.”, skriver Peder i ett meddelande till Hänt.

– Han bor ju norr om stan, jag bor söder om stan. Men vi har bestämt det, vi ska gymma och lite sådär, konstaterar Pelle.

Annons