ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Chockerande upptäckten med Robinson-Peder och Pelle – nu avslöjas det

04 okt, 2023 
ROBINSON 2023
Robinson är i full gång och det är en detalj som gjort tittarna en aning förvirrade.
Nu undrar alla om Peder och Pelle är släkt – vilket Hänt reder ut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Pelle om sista tiden med svärfar: “Hade några stunder”Brand logo
Robinson-Pelle om sista tiden med svärfar: “Hade några stunder”

Höstens säsong av Robinson är äntligen igång! Hittills har vi fått se lagen anlända till de ljuvliga stränderna i Filippinerna. Vi har även fått se vilka som intagit Gränslandet.

Årets första gränsländare består av Pelle Lilja, 59, Emilia Persson, 22, och Patrik Bernstorf, 52, och något som de har gemensamt är att alla fullkomligt älskar Robinson.

Pelle var ju med i Robinson 2022 men var tvungen att lämna på eget bevåg för att få säga hej då till svärfar Åke som låg för döden. Men nu är han tillbaka.

– När jag fick åka hem förra året så sa jag till produktionen att säga till om det blir en lucka. Och så hörde de av sig! Det var självklart för mig att tacka ja, men min fru var inte lika nöjd, förklarar Pelle för Hänt.

Annons

Tittarnas chockerande upptäckt om Pelle och Peder

Inne i Robinson har lagen börjat formas och en person som vi fått se mycket av är deltagaren Peder Karlsson, 48, i Lag syd. Nu har tittarna gjort en upptäckt när det gäller Peder och Pelle. Nämligen att de är lika som bär.

”Oj jag tittade hastigt och trodde att det var Pelle på båda”, skriver en person.

”Väldigt lika, de skulle kunna passera för att vara varann, typ så som man hört att tvillingar kan göra i skolan, gå på varandras lektioner/prov/täcka upp för varann.. för ingen ser skillnad… Lika personligheter också”, skriver en annan.

”Ser ut som att ett DNA prov skulle kunna vara lämpligt. Kanske släktingar?”, skriver en tredje.

”Trodde de va samma människa”, hälsar en fjärde.

Robinson-Pelles svar efter tittarnas förvirring

När Hänt når Pelle berättar han att tittarna inte är ensamma om den här spaningen.

Annons

– Ja till och med min morsa tog fel. Det är inte helt ovanligt. Men det var bara initialt, säger Pelle till Hänt.

Pelle jobbar som socialpedagog och hans elever är trogna fans när han är med i Robinson. Men även bland eleverna har förvirring uppstått.

– Mina elever tog också fel; "Heter inte du Pelle?", frågade de. Jag bara jo. Men då undrade de ju varför det står Peder.

En gång för alla, är ni släkt?

– Alltså vi är ju ruskigt lika. Men nej nej inte alls. Vi är bara lika.

Kan du förstå att folk tycker så här?

– Ja det kan jag också förstå, vi är ju väldigt tydliga båda två. Tack och lov är han den som är lite mer ångvält den här säsongen.

FOTO: TV4

Annons