Frøya Winthers mystiska ord om semestern med Benjamin Ingrosso

Artisten Benjamin Ingrosso har en beige väst.

Den senaste tiden har det ryktats om en romans mellan Benjamin Ingrosso och Frøya Winther. Nu har de varit på semester i Marbella tillsammans med Benjamins kompisgäng. Nu berättar Frøya om semestern.
– Inte som det ser ut, skriver hon.
Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther
0:31

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

(0:31)

Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 24, har levt singellivet sedan han och exet Linnea Widmark, 24, gjorde slut. Men i våras började det ryktas om en romans mellan honom och den norska influencern Frøya Sofie Winther, 29.

Duon har setts umgås i Stockholm och det verkar även som att Frøya har kommit Benjamins familj nära. När Hänt frågade honom om romansen så ville han dock varken bekräfta eller dementera ryktena.

– Det har inte blivit någonting och det har inte blivit inte någonting, sa han då till Hänt.

Så det har aldrig varit någonting kan man säga?

– Njae, jag säger ingenting, sa han och skrattade.

Benjamin Ingrossos semester i Marbella med Frøya Winther

Pernilla Wahlgren, 54, köpte i våras ett hus i Spanien tillsammans med pojkvännen Christian Bauer, 56. Där har de nu njutit av semester och egentid tillsammans, men nyligen tog Benjamin och hela hans kompisgäng över huset för att njuta av det fantastiska huset.

Pernilla delade då med sig av en bild på Benjamin och uttryckte sin stora lycka över att äntligen vara återförenad med sin son.

”Äntligen är han här! Min bästa kompis!”, skrev Pernilla på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

På Pernillas Instagram får man följa inredningsresan i huset i Marbella och nyligen visade hon upp ett nytt bord i trädgården som hon beskriver som ”ett nytt drömställe att sitta vid med plats för 14 pers!”

Med andra ord är bordet helt perfekt för Benjamins stora kompisgäng som bor hos Pernilla. Med på semestern var även Frøya Winther som även hon verkade uppskatta Pernillas nya trädgårdsbord.

Dream Garden”, skrev Frøya på Instagram och taggade Pernilla.

Frøyas kryptiska ord om semestern Benjamin: ”Tro inte allt du ser”

Nu är Benjamin och kompisgängets Marbella-semester slut för denna gång och av allt att döma verkar det som att de haft en toppen-vistelse hemma hos Pernilla.

Men efter semestern delade Frøya med sig av några höjdpunkter på sin Instagram. I ett av inläggen skriver hon några mystiska ord:

”Perfekt exempel av. ”Tro inte allt du ser” Humöret var inte som det ser ut”, skriver hon i inlägget.

Alla bilderna är svart-vita och inga av kompisarna på bilderna har glada miner, men Frøya menar alltså att de hade trevligt och roligt även om det inte ser ut som det. Något som även Pernilla kan intyga om och kommenterar Frøyas bild.

”Nej det var bättre!!”, skriver Pernilla i kommentarsfältet, varpå Frøya svarar:

”Utan tvekan”

Vilken tur att gängets semester blev så fantastisk som den såg ut!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN