LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariette Hanssons sjukdomsbesked – tvingas ställa in helt

29 jul, 2022 
MARIETTE HANSSON
Artisten Mariette Hansson var tvungen att ställa in en spelning.
Nu berättar hon om sjukdomsbeskedet.
”Jag hade inte kunnat stå på en scen i det skicket jag var”, skriver Mariette.
Annons
Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artistenBrand logo
Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artisten

Artisten Mariette Hansson, 39, dyker ofta upp i tv-rutan med sin vackra sångröst och är en riktig Melodifestivalen-veteran.

Sångerskan lever tillsammans med hustrun Isabelle Hansson, 33, och tillsammans har de sonen Dante som föddes i november år 2021. Kort innan hans födsel så tog paret dessutom nästa steg i relationen och gifte sig i hemlighet.

Isabella har sedan en tidigare relation dottern Disa, 3, och boxerhunden Bosse. Mariette har tidigare hintat om att hon har är sugen på att ge ett till syskon till Disa och Dante, men om det blir fler barn återstår att se.

– Ja, jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, sa hon till Hänt tidigare i våras.

Annons

Men allt är inte en dans på rosor för familjen. De har nämligen upplevt en hel del hat och hot.

Mariettes svar efter anmälningen till socialen

Mariette har berättat tidigare för sina följare att hon blivit anmäld till socialen. Hon blev anmäld för att hen påstod att hon inte hade tid för sitt nyfödda barn.

– Jag fick mig nästan ett litet skratt när jag läste det för att det var så himla overkligt att få ett sådant brev till sig, där någon dessutom har kollat igenom min Instagram och påstår att jag spelar och jobbar så mycket att jag inte kan ta hand om mitt barn, har Mariette tidigare berättat för Aftonbladet.

– Jag kan inte säga att det här har påverkat mig negativt på något sätt, det enda jag känner är att de här resurserna hade kunnat läggas på fall som verkligen behöver det. Och att det säkert finns väldigt många som hade behövt det här.

Annons

Mariettes sjukdomsbesked – ställer in helt

Mariette har, precis som många andra artister, ett hektiskt schema under sommaren och det är mycket spelningar som ska klämmas in. Men nu tvingas hon ställa in.

I en story på Instagram berättar hon om sitt sjukdomsbesked och hur ledsen hon är att hon fick ställa in spelningen.

Jag fick ställa in mitt första gig någonsin i tisdags, vilket tog emot något enormt. Jag försökte samla kraft in i det sista men kroppen sa stopp och jag hade inte kunnat stå på en scen i det skicket jag var. Jag hade sett fram emot att träffa er och det betyder så mycket att ni tog er dit.”, skriver hon och fortsätter:

Ni som är arga på mig för att ni köpt biljetter förgäves och skrivit att det är respektlöst av mig att inte dyka upp när ni kört långt för att se mig. Jag är så ledsen, men jag är inte mer än människa.

Mariette fortsätter att berätta om vad det är hon drabbats av egentligen.

Jag är inte utmattad, det var inte psykiskt. Jag var rejält sjuk och ville inte utsätta mig eller någon annan för risken. KRAM ni är så himla fina som bryr er.”

Här är vinnaren av Stjärnornas stjärna 2019 – enligt tittarnaBrand logo
Här är vinnaren av Stjärnornas stjärna 2019 – enligt tittarna


FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons