LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mariette och sonen hotade igen – ryter ifrån efter anklagelsen: ”Osäker”

30 apr, 2022 
Mariette
Artisten Mariette Hansson blev nyligen mamma till en liten son.
Men seden dess har hon fått ta emot en mängd hat och hot.
Nu säger hon ifrån på skarpen – och uppmanar följarna att lära sig.
”Vill förtydliga”, skriver Mariette.
Annons
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”Brand logo
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

Mariette Hansson är en Melodifestival-veteran som genom åren dykt upp tv-rutan med sin vackra sångröst. Förutom att vara verksam artist fick hon och hustrun Isabelle Hansson i november sitt första gemensamma barn tillsammans, en son, med namnet Dante.

Sedan sonens födsel har Mariette delat med sig av familjelivet på sociala medier, men trots familjelyckan så har hon fått utstå en hel del hot och hat. Och nu berättar artisten att det fortfarande inte tagit slut.

Mariette blev anmäld till socialen – publicerade brevet

Mariette har öppenhjärtigt berättat för sina följare att hon blivit anmäld till socialen. Anmälaren uppgav att hen är orolig över att Mariette inte har tid att ta hand om sitt nyfödda barn.

Annons

– Jag fick mig nästan ett litet skratt när jag läste det för att det var så himla overkligt att få ett sådant brev till sig, där någon dessutom har kollat igenom min Instagram och påstår att jag spelar och jobbar så mycket att jag inte kan ta hand om mitt barn, har Mariette tidigare berättat för Aftonbladet.

– Jag kan inte säga att det här har påverkat mig negativt på något sätt, det enda jag känner är att de här resurserna hade kunnat läggas på fall som verkligen behöver det. Och att det säkert finns väldigt många som hade behövt det här. Hotad med sonen igen – säger ifrån i ny video: ”Vill förtydliga”

Hotad med sonen igen – går ut i ny video: ”Vill förtydliga”

Mariette har nu publicerat ett nytt inlägg på Instagram där hon berättar att hoten fortsätter så fort hon har sonen med sig på scen. Nu vill hon förtydliga ännu en gång att folk inte behöver oroa sig.

Annons

Hon inleder texten: ”Eftersom jag får så mkt påhopp & hot när jag har med barnen på scen så vill jag gärna förtydliga två viktiga saker nedan”

Hon fortsätter:

”1: Ljudet på scen är nästan obefintligt då vi har in-ear monitoring. Ljudet du hör är utljudet för publiken där Isabella Hansson står och filmar med zoom objektiv

2: Barnen har Alltid rejäla hörselkåpor oavsett. Kanske saker man inte vet om när man inte sysslar med musik på detta sättet. Men snälla dra inte förhastade slutsatser då heller och sprid en massa hat. Det gör ingen gladare. Fråga om du är osäker.”

Hänt har sökt Mariette Hansson utan framgång.

FOTO: Instagram / Karin Törnblom/TT

Annons