LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Fredrik Reinfeldt och Roberta Alenius tar nästa steg

25 okt, 2015 
Johnny Axelsson
Nytt liv med Roberta efter skilsmässan från Filippa. Fredrik Reinfeldt blir granne med flera kändisar i centrala Stockholm.
Annons

Efter att ha fångats på bild under en semester i Alperna i februari bekräftade Fredrik Reinfeldt, 50, och hans tidigare presschef Roberta Alenius, 37, att de var ett par. Hon hade då i åtta år jobbat som hans presschef.

– Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år. Det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna, sa han då till Expressen.

Fredrik Reinfeldt och Roberta Alenius på lanseringen av hans politiska självbiografi Halvvägs. Foto: IBL

Hänt kunde nyligen avslöja att kärleken vuxit sig allt starkare vilket fört dem till beslutet att flytta ihop. Fredrik har packat flyttlådorna, sålt sin trerummare i Täby centrum och är sedan den 2 oktober folkbokförd hos Roberta ett stenkast från Vasaparken i Stockholm.

Här har Roberta, som arbetar som kommunikationschef på Telia Sverige, bott sedan 2012. Lägenheten är enligt uppgift en större trerummare.

Annons

Grannar blir profiler som komikern Henrik Schyffert, 47, programledaren Fredrik Wikingsson, 42, samt populärhistorikern Fredrik Lindström, 52. Upplagt för underhållande kvällar alltså.

– Jag har min arbetsplats i närheten så jag har sett dem i området. Det är en lugn gata med ett par företag och de har samtidigt närhet till grönområden och till restauranger för mysiga kvällar på tu man hand, säger en uppgiftslämnare till Hänt.

Här i Vasastan i centrala Stockholm bor de numera tillsammans. Foto: Googlemaps

Fredrik var tidigare gift med Filippa Reinfeldt, 48. Den 11 juli 2012 lämnade paret in sin skilsmässoansökan vilken ledde till genomförd skilsmässa 2013. Tillsammans har de barnen Ebba, 15, Erik, 20, och Gustaf, 22.

Nyligen släppte Fredrik även boken Halvvägs som sammanfattar hans politiska karriär och tid som statsminister.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons