LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Reinfeldts nya kärleksresa med Roberta Alenius – här är bilderna

22 apr, 2015 
AvAnna Shimoda
Fredrik Reinfeldt är på ny kärleksresa med sin älskade Roberta Alenius. Den här gången har de valt att semestra i New York.
Annons

Fredrik Reinfeldt, 49, och nya kärleken Roberta Alenius, 36, befinner sig i skrivande stund i New York på en privat kärleksresa. I förrgår blev de fångade på bild på amerikanska flygplatsen Newark.

– Vi ska se New York! Det är en privat resa, sa han till Expressen.

 

– Det är ju härligt med semester. Så är det ju…

Foto: TT
Foto: TT

Det var i februari som det avslöjades att Sveriges förre statsminister inlett en relation med den förra presschefen. Alltsammans blev offentligt under en resa till Alperna i ett sms till Expressen.

Annons

“Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år. Det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna…”

Foto: TT
Foto: TT

I vintras bildade Fredrik bolaget “Fredrik Reinfeldt AB” där han sitter i styrelsen och Roberta är suppleant. Enligt sin hemsida titulerar han sig numera som föreläsare och rådgivare. Det borde även stå författare, för i sommar ska självbiografin “Halvvägs” släppas.

Missa inte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons