TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Följarnas upptäckt efter Fredrik Eklunds nya bild med barnen Milla och Freddy

20 nov, 2021 
MILLA EKLUND, FREDDY EKLUND, FREDRIK EKLUND
Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan är pappor till tvillingarna Milla och Freddy. Så fort Fredrik delar med sig av bilder på barnen så blir följarna som i chock över deras söthet.
Men nu har de reagerat på en viss upptäckt i Fredriks nya bilder på tvillingarna – läs här vad det gäller!
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund är en av världens mest framgångsrika mäklare och i realityserien Million dollar listing New york har tittarna fått se honom sälja boenden för riktigt höga priser.

Sedan 2013 har Fredrik varit gift med maken Derek Kaplan och för drygt fyra år sedan blev de föräldrar till tvillingarna Milla Eklund och Fredrik ”Freddy” Eklund Jr, och under årens lopp har de gjort stort avtryck på Fredriks en miljon följare på Instagram.

Många av Fredriks följare tycker nämligen att de ser ut som dockor och vissa menar även att de skulle kunna jobba som modeller på grund av deras vackra utseenden.

”Dina barn är fantastiska. De ser ut som Ralph Lauren-modeller”, har bland annat en följare skrivit.

Familjens nya boende – alla detaljer om huset

Fredrik, Derek, Milla och Freddy bor i Los Angeles i en riktig lyxvilla som nyligen blev klar för inflytt.

Det nya huset är väldigt färgglatt och i en intervju med amerikanska AD berättade Fredrik mer om beslutet.

Annons

– Vi älskar glada, ljusa färger, vi visste bara inte hur långt vi ville ta det. Vi bryr oss inte riktigt vad andra tycker. Det behöver inte vara rätt för andra, men det här är rätt gör oss. Det gav oss frihet, sa han till tidningen.

I samma veva kunde Fredrik också visa upp alla bilder på det nya lyxhuset och till bilderna avslöjade han även husets namn.

”Vi kallar det COLOR HOUSE. Vi har blandat in vår familjekonst, min farmors (vila i frid) speciella röda bord, som jag alltid älskade som liten, och byggde en härlig svit. Vi byggde även barnens rum i ljusrosa och baby-blått. Vi hoppas att ni gillar det lika mycket som vi gör! Vi kallar det vårat "forever-home", skrev Fredrik på Instagram.

Följarnas upptäckt i Fredrik Eklunds nya bild på tvillingarna

Om barnen fick vara med och designa sina egna rum är fortfarande oklart, men en sak som är säker är att de nu får vara med att bestämma vad de ska ha på sig på dagarna!

Annons

”De har börjat klä på sig själva. Jag köper fortfarande alla kläder (och ja, jag älskar varenda minut av att göra det) men de börjar bli väldigt engagerade i vad de ska ha på sig och att de ska klä på sig själva. De vägrar mycket av det jag föreslår.”, förklarar Fredrik på Instagram.

I vanlig ordning reagerar följarna på hur söta Milla och Freddy är men nu är det även en annan upptäckt som görs i Fredriks nya bilder på tvillingarna.

”Söta, men Freddys gylf är nerdragen i den andra bilden!”, skriver en följare.

”Älskar Freddys gylf”, skriver en annan.

”Mycket bättre att låta dem välja sina outfits. Tro mig, långsiktigt så kommer det göra erat liv mindre stressigt på mornarna innan skolan.”, konstaterar en tredje.

Bläddra till höger för att se upptäckten.

FOTO: Everett Collection, INSTAGRAM

Annons