Därför lämnar Peter Jöback Så mycket bättre 2021 – byts ut helt

Peter Jöback i Så mycket bättre 2021

Peter Jöback är en av artisterna i Så mycket bättre 2021.
Men i det fjärde avsnittet lämnar han plötsligt programmet.
Nu berättar TV4 varför Peter byts ut.
Peter Jöbacks verkliga relation till bröderna Norén
Slå på ljud

En av artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2021 är Peter Jöback, 50. Han är en av Sveriges mest folkkära människor i underhållningsbranschen och nu försvinner han från Så mycket bättre – varför?

Peter Jöbacks ord om sin medverkan i Så mycket bättre

Det var ingen tvekan alls för Peter Jöback när han fick frågan om att medverka i Så mycket bättre. Och nu när han tänker tillbaka på tiden på Gotland så gör han det med ett leende.

– Det var en helt fantastisk upplevelse. Jag har alltid älskat att få träffa kollegor som man kanske inte träffar annars, och prata musik och prata om erfarenheter. Eller prata om hur man gör musik, eller varför man göra musik, säger Peter Jöback till Hänt i en intervju. Han fortsätter:

– I min karriär så har jag samarbetat med olika artister från olika genrer för att jag tycker det är spännande att se vad som händer när man möts. Så det här programmet är precis min filosofi, att musiken binder oss samman. Även om vi har olika uttryck. Så för mig var det som att vara i paradiset, även om det var extremt tufft. För att vi höll ju på från åtta på morgonen till tolv på natten. Så man var ganska trött när man åkte därifrån.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peter Jöback byts ut i Så mycket bättre 2021

Peter Jöback berättar i början av sin medverkan av Så mycket bättre att han längtat efter att få frågan, och det var självklart för honom att tacka ja.

– Jag fick frågan första säsongen de gjorde Så mycket bättre. Men då sprack det på tiden. Och sen har jag inte blivit tillfrågad. Så jag blev väldigt väldigt glad, berättar Peter för Hänt.

Men hur kommer det då sig att han lämnar Gotland redan efter fjärde avsnittet? Det är totalt åtta avsnitt av succén som kommer att visas i höst. Men hälften blir alltså utan Peter Jöback.

– Det är helt enkelt så programserien är uppbyggd numera, säger Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre 2021 till Hänt. Han fortsätter:

– Större delen av artisterna kommer och går under vår inspelningsperiod. Det är ett pussel som måste läggas men vår erfarenhet säger att det har tagits emot mycket positivt bland artisterna.

Så mycket bättre 2021 sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Melissa Horns kända mamma Maritza Horn – här är musiken hon gjort

LÄS OCKSÅ: Andreas Mattsson och Anna Charlotta har två barn – orden om saknaden

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN