Fredrik Eklunds lyxiga 40-årsfirande: "Det här är livet"

Heter man Fredrik Eklund och fyller 40, då drar man på stort när man fyller 40. Här är bilderna från den svenska stjärnmäklarens lyxfirande.

Den svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund fyllde 40 under onsdagen, och självklart firade han i kärleken och glamourens tecken.

Redan under helgen lämnade han New York och flög första klass till Europa. I lördags checkade han in på lyxiga Four Seasons i italienska Florens. Han delade då med sig av en bild från en middag i solnedgången som fick en kvarts miljon tittare att storkna av utsikten:

“Helt underbart! Du är en livsnjutare och värd varje sekund av det du förtjänat! Grattis och skål tamejfan”, skriver en person.

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds glädjande svar efter barnryktet

Passande nog släppte han även först bilderna på sitt alldeles egna rosévin. Hans lycka gick inte att undgå.

“Jag tror: det här är livet. Det här ögonblicket är allt det handlar om. Det här är vad jag arbetat så hårt för. Jag är äntligen här, i Florens med min familj, på väg mot Paris för mitt 40-årsfirande”, skriver Fredrik Eklund till en bild på vinflaskan.

Den svenska toppmäklaren fick sällskap av sin storebror Sigge Eklund, 43, och passade även på att kärlekshylla honom ordentligt:

“Jag älskar min bror mer än något annat i världen”, skriver han.

I tisdags, dagen före sin födelsedag, checkade Eklund in i Paris där han mötte upp vännen och tv-mäklaren Luiz Dortiz. De dansade loss framför Eiffeltornet och roade sig kungligt.

Desto mer intimt och lyxigt blev det på självaste födelsedagen, då Fredrik vaknade upp i sviten på Plaza Athenee. Ödmjukt delade han med sig av en bild inifrån det extravaganta lyxrummet och beskrev det kortfattat med:

“Jag tror jag vaknade upp i en Paris-dröm”.

Vi kan bara hålla med. Stort grattis önskar vi på Hänt!

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund har sålt Madeleines och Chris lägenhet

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds bild får fansen att jubla: ”Ska ni ha barn?”

FOTO: Ibl, Instagram