Fredrik Eklund har sålt Madeleines och Chris lägenhet

Den svenska New York-mäklaren Fredrik Eklund hymlar inte på sitt Instagram-konto att han är stolt och glad över ett speciellt objekt på Manhattan. Han har nämligen sålt prinsessan Madeleines lägenhet på Upper East Side i New York.

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 39, känd från tv-serien ”Million dollar listing New York”, har sålt prinsessan Madeleines, 34, och maken Chris O’Neills, 42, våning i New York. Han berättar själv i ett inlägg på sitt Instagram-konto hur glad han är över denna försäljning.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine får hård kritik: ”Hon lever ett osmakligt lyxliv”

Till bilden på sig själv skriver mäklaren:

Min karriär har flera stora milstolpar men i dag nåddes en ny viktig sådan. Jag har sålt bostäder till några av de största kändisarna, och i dag kan jag lägga en speciell kunglig familj till min lista. Jag kan bekräfta av vi sålt New York-lägenheten åt prinsessan Madeleine!”

Men det tar inte slut där. Fredrik berättar också personligen till Madeleine att han “älskar henne” och tackar för hennes vänskap.

Tack för att jag fick förtroendet att sälja din bostad. Tack för att du är en vän. Tack för att du är så vacker och underbar. Älskar dig, Madeleine Bernadotte, och grattis till en fantastisk försäljning“, skriver Fredrik Eklund.

Vad slutpriset blev är inte offentligt men utropspriset för deras lya på två rum och kök låg på 17,5 miljoner kronor. Den som nu köpt lägenheten av kungligheterna, får på köpet även ett gym i huset, vinkällare och butlertjänst dygnet runt.

Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill i New York.

Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill i New York.

Här kan du se lägenheten som paret nu sålt på adressen, 132 East 65th Street, 2B – Upper East Side. Bilder och information ligger fortfarande ute på nätet.

Paret valde att packa flyttlådorna i New York i slutet av 2014 för att bosätta sig i Sverige och Stockholm. Men det blev en kort tid i lägenheten i Hovstallet. Efter bara ett par månader, lämnade de Sverige för London under augusti månad 2015. Där har man sin bas idag tillsammans med barnen Leonore, ,2 och Nicolas, 1,

– Chris har sin huvudsakliga affärsverksamhet i England och han verkar där, sa Hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen i samband med flytten.

En vanlig dag för Fredrik på jobbet som toppmäklare kan se ut så här inför en försäljning som Maddes och Chris lya:

– Jag går upp klockan 05.00 för att träna och börjar läsa dagens mail direkt från gymmet. Tidsskillnaden mellan NYC och Europa gör att första delen av dagen i regel ägnas åt kontoren i Skandinavien. Från lunch och framåt har jag ofta möten med byggherrar. Eftermiddagen visar jag lägenheter eller sitter i planeringsmöten. Kvällen avslutas tidigt antingen på någon av mina favoritrestauranger med en kund, kollega eller middag hemma med Derek. Normalt är jag i säng runt klockan tio för att få mina timmars sömn innan jag stiger upp klockan 05.00 igen, säger han till thescholar.se.

Han har sålt lägenheter till och åt superstjärnor så som Kim Kardashian, 36, Cameron Diaz, 44, och Sarah Jessica Parker, 51, för att nämna några.

Sarah Jessica Parker är en tidigare klient åt Fredrik Eklund.

Sarah Jessica Parker är en tidigare klient åt Fredrik Eklund.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine: ”Jag vill gärna ha en playdate med Kate”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN