LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklund har sålt Madeleines och Chris lägenhet

22 nov, 2016 
Johnny Axelsson
Den svenska New York-mäklaren Fredrik Eklund hymlar inte på sitt Instagram-konto att han är stolt och glad över ett speciellt objekt på Manhattan. Han har nämligen sålt prinsessan Madeleines lägenhet på Upper East Side i New York.
Annons

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 39, känd från tv-serien ”Million dollar listing New York”, har sålt prinsessan Madeleines, 34, och maken Chris O’Neills, 42, våning i New York. Han berättar själv i ett inlägg på sitt Instagram-konto hur glad han är över denna försäljning.

Till bilden på sig själv skriver mäklaren:

Min karriär har flera stora milstolpar men i dag nåddes en ny viktig sådan. Jag har sålt bostäder till några av de största kändisarna, och i dag kan jag lägga en speciell kunglig familj till min lista. Jag kan bekräfta av vi sålt New York-lägenheten åt prinsessan Madeleine!”

Men det tar inte slut där. Fredrik berättar också personligen till Madeleine att han “älskar henne” och tackar för hennes vänskap.

Annons

Tack för att jag fick förtroendet att sälja din bostad. Tack för att du är en vän. Tack för att du är så vacker och underbar. Älskar dig, Madeleine Bernadotte, och grattis till en fantastisk försäljning“, skriver Fredrik Eklund.

Vad slutpriset blev är inte offentligt men utropspriset för deras lya på två rum och kök låg på 17,5 miljoner kronor. Den som nu köpt lägenheten av kungligheterna, får på köpet även ett gym i huset, vinkällare och butlertjänst dygnet runt.

Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill i New York.
Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill i New York.

Här kan du se lägenheten som paret nu sålt på adressen, 132 East 65th Street, 2B – Upper East Side. Bilder och information ligger fortfarande ute på nätet.

Paret valde att packa flyttlådorna i New York i slutet av 2014 för att bosätta sig i Sverige och Stockholm. Men det blev en kort tid i lägenheten i Hovstallet. Efter bara ett par månader, lämnade de Sverige för London under augusti månad 2015. Där har man sin bas idag tillsammans med barnen Leonore, ,2 och Nicolas, 1,

Annons

– Chris har sin huvudsakliga affärsverksamhet i England och han verkar där, sa Hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen i samband med flytten.

En vanlig dag för Fredrik på jobbet som toppmäklare kan se ut så här inför en försäljning som Maddes och Chris lya:

– Jag går upp klockan 05.00 för att träna och börjar läsa dagens mail direkt från gymmet. Tidsskillnaden mellan NYC och Europa gör att första delen av dagen i regel ägnas åt kontoren i Skandinavien. Från lunch och framåt har jag ofta möten med byggherrar. Eftermiddagen visar jag lägenheter eller sitter i planeringsmöten. Kvällen avslutas tidigt antingen på någon av mina favoritrestauranger med en kund, kollega eller middag hemma med Derek. Normalt är jag i säng runt klockan tio för att få mina timmars sömn innan jag stiger upp klockan 05.00 igen, säger han till thescholar.se.

Han har sålt lägenheter till och åt superstjärnor så som Kim Kardashian, 36, Cameron Diaz, 44, och Sarah Jessica Parker, 51, för att nämna några.

Sarah Jessica Parker är en tidigare klient åt Fredrik Eklund.
Sarah Jessica Parker är en tidigare klient åt Fredrik Eklund.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons