Prinsessan Madeleine: "Jag vill gärna ha en playdate med Kate"

Madeleine och Chris ser fram emot att en dag umgås med sina kungliga kompisar Kate Middleton och prins William i en park så att deras respektive barn får träffas och ha kul.

Man skulle kunna tro att Prinsessan Madeleine, 34, lever kungligt på alla sätt och vis. Och det kanske hon gör, men när det handlar om föräldraskapet är hon lika dedikerad sina barn som vilken förortsmorsa som helst.

– Barnen väcker mig och vi gör frukost tillsammans och frukosten flyger överallt, berättar hon i People.

Makarna bor sedan ett år tillbaka i en av Londons mest fashionabla stadsdelar. För brittisk-amerikanska finansmannen Chris O`Neill, 42, är det hemmaplan men för Prinsessan Madeleine, som tidigare bott i New York, var det en omställning.

– Vi flyttade för att komma närmare Sverige och nu är det enklare att komma ta sig fram och tillbaka, det har fungerat fantastisk bra, berättar Chris i Expressen.

Nyligen sågs paret handla på exklusiva mataffären Waitrose där de kånkade på tunga påsar på väg till lägenheten och de är ofta utomhus för att leka med barnen.

– Vi går till parken och gungar, försöker aktivera min Leonore, hon har mycket energi, så vi måste försöka se till att hon är stimulerad och sysselsatt. Det är ungefär som vilken mamma som helst.

Madeleine har nu inga officiella uppdrag för World Childhood Foundation inplanerade utan kan ägna sig åt Leonore, 2, och Nicolas, 1, på full tid och något Madde och Chris gärna gör framöver är att leka med de engelska kungligheterna, Prins William, 34, och Kate Middleton, 34, med deras två småttingar, lilla prins George, 3. och prinsessan Charlotte, 1.

Mellan Leonore och George skiljer det bara ungefär ett halvt år och mellan Nicolas och Charlotte skiljer de knappt två månader.

– Jag skulle älska att ha en playdate, säger prinsessan till People.

Hon fortsätter:

– Jag är säker på att våra vägar kommer korsas och vem vet vad som händer när vi gör det!

Foto: IBL

SENASTE NYTT!