LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fredrik Eklunds bild får fansen att jubla: "Ska ni ha barn?"

17 feb, 2017 
Malin Ljung
Fredrik Eklunds följare jublar efter stjärnmäklarens senaste bild. De tyder den enhetligt som att svensken väntar smått.
Annons

Den svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 39, har länge varit öppen med att han vill ha barn. Och nu hintar han om att det kan vara så att drömmen blir sann.

Under tidiga fredagsmorgonen publicerade han nämligen en bild på sig själv och maken Derek Kaplan, 41 – och den enda kommentar som Fredrik lämnat  är en emoji av två män och två barn. Något som fått följarna att jubla och ösa in sina gratulationer för vad de tror är en blivande bebis.

“Vaaa?? Ska ni få barn! Åhh stort grattis till er, ni blir världens bästa föräldrar”, skriver en följare.

“Är ni gravida? Herregud, underbara nyheter!”, skriver en annan.

Fredrik Eklund har tidigare varit öppen med att han och konstnärsmaken Derek Kaplan gärna vill ha barn. Under 2015 fick de positivt besked att deras surrogatmamma väntade tvillingar, men under hösten meddelade Million Dollar Listing-stjärnan att graviditeten slutat i missfall.

Derek Kaplan har sedan tidigare en son.

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund hyllas för känslosamma bilden

FOTO: Ibl / Instagram 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons