LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklund hyllas för känslosamma bilden

23 jan, 2017 
Malin Ljung
Svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund lämnade New York – för Akalla. I helgen besökte han sitt barndomshem igen, och hyllas nu för sitt känslosamma inlägg.
Annons

Svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 39, bor till vardags i New York och säljer några av världens dyraste lägenheter. Men det hindrar honom inte för att vara evigt tacksam för sitt tidigare liv. “Million dollar listing”-stjärnan bodde nämligen sina elva första år i livet i en lägenhet i Akalla, strax utanför Stockholm.

I söndags tog han chansen att återvända till sitt barndomshem tillsammans med sin storebror, författaren Sigge Eklund.

“Här är köket jag spenderade mina elva första år i. Det var så overkligt att sitta där tillsammans med Sigge igen, att se mitt gamla pojkrum, hans rum, vår lilla trädgård, där vi byggde vår värld och minnen som varar nu decennier senare”, skriver han till bilden.

Han blir även känslosam och tackar de som bor i lägenheten idag, för att de gav honom chansen att uppleva barndomshemmet igen.

“Det var här allt startade, och jag känner väldigt mycket kärlek för allt det där även idag. Tack till den vackra familj som släppte in oss, det betydde enormt mycket för oss och jag hoppas att vi inte överraskade er för mycket genom att knacka på er dörr”, skriver han vidare.

Annons

“En del av mig kommer alltid vara kvar där, långt från New York”, avslutar han inlägget.

Stjärnmäklarens följare som annars är vana vid fantastiska lägenhetsbilder och videos på Eklunds fyrbenta familjemedlemmar uttryckte efteråt sin kärlek till att få den unika inblicken i hans liv.

“Det är otroligt och väldigt ödmjukt, du har ett fint hjärta. Tack för att du delar detta speciella ögonblick av ditt liv”, skriver en av dem.

“Känslan du förmedlar går nästan att ta på. Häftigt! Ju äldre vi blir ju viktigare och mer hängivna blir vi våra rötter, och att gå tillbaka och få ta in känslan från barndomen kan vara precis så häftigt som du beskriver. Sen måste jag berömma er för ert mod att knacka på dörren, fantastiskt!”, skriver en annan.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons