Fredrik Eklunds glädjande svar efter barnryktet

Fredrik Eklund hintade i början av året att han och maken väntar barn. Nu pratar han för första gången om den mystiska bilden och berättar sanningen.

Den svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 39, fick ta emot tusentals gratulationer i mitten av februari då hans fans tolkade det som att han och maken Derek Kaplan, 41, skulle bli föräldrar. Anledningen var en bild av dem på Instagram när de står och håller händer i sin lyxlya i New York, samtidigt som Fredrik själv beskrev bilden med endast en familjeemoji med två män och två barn.

Mystiskt som tusan, men hans över 750 000 följare tolkade bilden fritt och gratulerade till tillökningen.

Paret har länge varit öppna med att de försöker få barn och under 2015 fick de positivt besked att deras surrogatmamma väntade tvillingar, men under hösten meddelade Million Dollar Listing-stjärnan att graviditeten slutat i missfall.

Annons:
Glöm tandkräm som bleker – här är effektiva hemmametoden

Sedan den mystiska kärleksbilden har Fredrik varit tyst om vad den symboliserar, tills nu. I en intervju med Aftonbladet där stjärnmäklaren talar om sin kommande bok som släpps den 19 september får han frågan om den kända bilden:

– Den scenen är med i boken, när vi tog den bilden. Jag kommer inte prata om det förrän boken kommer ut. Svaret finns där, vilket förhoppningsvis kommer att göra dig glad, säger han hemlighetsfullt.

Oavsett vad han menar, all lycka till Fredrik!

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds bild får fansen att jubla: ”Ska ni ha barn?”

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund har sålt Madeleines och Chris lägenhet

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!