TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Följarnas reaktioner – efter Fredrik Eklunds 6-åriga dotters klädval

07 jan, 2024 
Linn Seipel
fredrik eklund dotter milla
Fredrik Eklund och maken Derek Kaplans tvillingar Milla och Freddy får ofta följarna att reagera starkt.
Nyligen publicerade stjärnmäklaren en bild på dotterns outfit – på hennes inrådan...!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alla kändisar som har fått barn 2023Brand logo
Alla kändisar som har fått barn 2023

Million Dollar Listing New York-profilen Fredrik Eklund, 46, lever sedan många år tillbaka med maken Derek Kaplan, 48. De sålde nyligen sin lyxvilla i Los Angeles för att flytta till Miami. Där bor de tillsammans med sina två barn, sexåriga tvillingarna Milla och Freddy, vilka de fått via en surrogatmamma.

Många är de som följer den fina familjen på Fredriks sociala medier, där han regelbundet reflekterar över små och stora ting i deras vardag. Något som står väldigt klart för de som följt honom ett tag är Fredriks oerhörda tacksamhet till att ha sina tvillingar. Nyligen ifrågasatte han till och med huruvida han själv är värdig att få vara deras förälder.

”Våra barn är det bästa som hänt oss. Milla är den mest generösa lilla damen, så söt, men ändå så full av energi och en född ledare. Hon vill aldrig sova, alltid go-go-go (undrar vem hon får det ifrån?) och med en sådan nyfiken och kärleksfull aptit på livet och den stora världen där ute. Freddy är den största krambjörnen i världen och så intelligent, briljerar i allt inklusive schack, matte och bygger mer avancerad lego och pussel än jag kan, helt på egen hand. Ibland ser jag på honom och tänker 'var kom du ifrån och förtjänar jag att vara din pappa?”, skrev han bland annat då.

Annons

Fredrik Eklunds nya bild på dottern Milla får följarna att häpna

Nu delar han en ny bild, denna gång bara på flickan Milla. Hon ville nämligen att han skulle visa upp hennes outfit för följarna på sin Instagram. Onekligen låter Fredriks beskrivning av sin dotter som någon med "go-go-go" mitt i prick.

”Milla ville att jag skulle visa er hennes outfit för idag... hon klädde på sig själv och valde ut kläderna. Hon har en så unik stil och älskar att lägga till små klistermärken-diamanter och stjärnor, plus naturligtvis alla små falska vattentatueringar av fjärilar och hästar. Hon är besatt av stövlar, även i det varma Miami-vädret. Jag försöker bara hänga med som pappa.”, skriver han till bildspelet på dottern i full denim-look.

Och följarna fullkomligt älskar den! Många är de som poängterar hur otroligt söt lilla Milla är – och menar på att hon har en garanterad framtid som modell. Flera imponeras också av hennes sinne för mode.

”Hon är förtjusande och rockar den där outfiten”, skriver en följare.

”Hon kommer att bli en grym stylist. Underbar outfit, kreativiteten är mitt i prick”, menar en annan.

”Hon ser fantastisk ut! Finns inget som slår en jeanskjol och lite cowboy-boots! Pappa får hålla i sig, pojkarna kommer komma springandes!”, varnar en tredje skämtsamt.

”Den vackra Milla har fått sitt sinne för mode från dig”, menar en fjärde.

FOTO: Scott Kirkland/Shutterstock/TT, Instagram

Annons