LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklunds starka ord om tvillingarna – ifrågasätter sig själv

26 dec, 2023 
Linn Seipel
fredrik eklund derek tvillingarna
Fredrik Eklund och Derek Kaplan har de sex år gamla tvillingarna Milla och Freddy tillsammans.
Nu berättar han om initiala rädslan att bli förälder – och hur kärleken växt fram på ett sätt han inte kunnat förutspå.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungaparet avslöjar efter expertens utspel – så får de allt att hålla ihop: ”Bara att bita ihop”Brand logo
Kungaparet avslöjar efter expertens utspel – så får de allt att hålla ihop: ”Bara att bita ihop”

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 46, blev framförallt känd efter sin medverkan i amerikanska dokusåpan Million Dollar Listing New York från 2012.

I den medverkade Fredrik till och med 2021, parallellt som han byggt upp sin egen fastighetsbyrå vilken han jobbar med än idag.

På det privata planet har han sedan många år tillbaka maken Derek Kaplan, 48, och deras två sexåriga tvillingar Milla och Freddy, vilka de fått via en surrogatmamma. De bor sedan kort tillbaka i Miami, efter att ha sålt sin lyxvilla i Los Angeles.

På Fredriks sociala medier får man ofta se familjen i deras vardag, och inte sällan läggs det ut långa texter där han reflekterar över sin tillvaro.

Fredrik Eklunds starka ord om tvillingarna: ”Förtjänar jag att vara din pappa?”

I samband med julen publicerade han vackra familjefoton på honom, maken och de två barnen ihop med en stark text.

Annons

”Sex år har gått på ett ögonblick. Det känns som att vi fyra igår satt framför det här trädet på samma plats, och vi hade precis tagit tillbaka de nyfödda tvillingarna från sjukhuset...”, börjar Fredrik sitt inlägg med, och utvecklar hur rädda paret då var. Skulle de kunna ta hand om de här små barnen? Berättar han att de tänkte.

Vidare uttrycker han sin tacksamhet, och förklarar hur imponerad han är över dem och de små människor de kommit att bli.

”Våra barn är det bästa som hänt oss. Milla är den mest generösa lilla damen, så söt, men ändå så full av energi och en född ledare. Hon vill aldrig sova, alltid go-go-go (undrar vem hon får det ifrån?) och med en sådan nyfiken och kärleksfull aptit på livet och den stora världen där ute. Freddy är den största krambjörnen i världen och så intelligent, briljerar i allt inklusive schack, matte och bygger mer avancerad lego och pussel än jag kan, helt på egen hand. Ibland ser jag på honom och tänker 'var kom du ifrån och förtjänar jag att vara din pappa?' Precis när vi tror att vi har listat ut dem förändras de igen och igen och går in i nya utvecklingsfaser.”

FOTO: TV4, Instagram

Annons