ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför flyttar Fredrik Eklund – avslöjar anledningen till beslutet

04 jul, 2023 
Hanna Bolander
Angelica Hedlund
Fredrik Eklund
Fredrik Eklund tar sitt pick och pack och flyttar ännu en gång.
Den här gången är det Miami som är målet.
Men om flytten från LA är permanent återstår att se.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”Brand logo
Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”

Sedan 20 år tillbaka bor stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 45, i USA tillsammans med maken Derek Kaplan, 48. Paret har tidigare bott i New York men har sedan fyra år tillbaka bott i Los Angeles. Makarna har två barn ihop, Millie och Freddy.

Och nu avslöjar Fredrik på sin Instagram att familjen kommer flytta igen. Deras nya hem kommer bli Miami.

Därför flyttar Fredrik Eklund igen

I inlägget skriver han att anledningen till flytten är att hans företag expanderar i Miami och han kommer därför att ha det som bas, dessutom ligger det närmre New York, vilket gör det lättare för Fredrik att sköta affärerna där.

För barnen är det ny skola som gäller, de har nämligen kommit in på en toppskola, enligt Fredrik.

Annons

Men makarna kommer inte att sälja huset i Los Angeles, utan hyr istället ut det. Den saftiga prislappen för att hyra Fredriks hus i Beverly Hills landar på 50 000 dollar i månaden, vilket motsvarar omkring 540 000 svenska kronor.

Fredrik skriver på sin Instagram:

”Vi hyr ut vårt hus i Beverly Hills! Vi kom till Los Angeles för fyra år sedan idag och vi har så mycket att tacka Kalifornien för. Jag har byggt ett starkt lag här och vi fortsätter att sätta rekord. Men mitt företag expanderar snabbt i Miami och tvillingarna kom in på en av de bästa skolorna där för hösten.”

Han skriver också:

”Vi är så exalterade inför detta nya kapitel. Jag behöver vara närmare New York där verksamheten är större än någonsin. Hur som helst, vi ÄLSKAR det här huset så mycket, jag kommer för alltid att vårda dessa minnen med familjen.”

Flyttar Fredrik Eklund från Los Angeles för gott?

Om flytten är permanent eller inte återstår att se. Fredrik har nämligen tidigare beskrivit huset som hans och Dereks ”för alltid hem”. Hänt frågade Fredrik om planen är att flytta tillbaka till Los Angeles, i och med att de inte säljer huset.

”Man vet aldrig.” skriver Fredrik i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

Annons