LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklund om tvillingarnas biologiska mamma – svarar på frågan

07 jun, 2023 
Fredrik Eklund
Fredrik Eklund och maken Derek fick tvillingarna Milla och Freddy via surrogat.
Men nu svarar Fredrik på frågan om barnens biologiska mamma.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svenska mäklaren Fredrik Eklund, 46, fick ett stort genomslag i karriären när han medverkade i amerikanska dokusåpan Million Dollar Listing New York.

Numera äger Fredrik en egen fastighetsbyrå och är lyckligt gift med maken Derek. Tillsammans har paret två barn, tvillingarna Milla och Freddy, som de fick via en surrogatmamma.

Fredrik Eklund och maken Derek fick tvillingar

Året var 2017 när paret först gick ut med att de väntar tvillingar, och att de är biologiska pappor till varsitt barn. Fredrik är biologisk pappa till Milla, och Derek till Freddy.

Milla kommer min biologiska flicka heta och Derek vill att pojken ska heta Freddy Junior. Jag har alltid haft Milla i åtanke och tänkt på det i flera år. Men Derek kom bara på pojknamnet plötsligt, jag tror det är efter mig, sa Fredrik då till Hänt och fortsatte:

– Det funkar så att man gör ett embryo och sen får man bestämma vad man ska stoppa in, så att säga. Och då valde vi en flicka och en pojke, men man kan välja vad som helst. Det är fantastiskt att det funkar.

Annons

Vem den biologiska mamman är till barnen är däremot något som makarna valt att inte gå ut med, men nu väljer Fredrik att kommentera situationen.

Fredrik Eklund svarar på frågan om barnens biologiska mamma

Det är under ett Instagram-inlägg som Fredrik får en fråga om barnens biologiska mamma. På bilden syns dottern Milla tillsammans med två andra tjejer. Alla tre är brunetter med liknande drag, något som väcker funderingar hos följarna.

”Är det hennes biologiska mamma i den andra bilden? De ser identiska ut!”, kommenterar en följare.

”De är hennes kusiner, de alla ser ut som kloner.”, svarar Fredrik.

FOTO: Sipa USA / Instagram

Annons