ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklunds bild från förlossningen skapar starka reaktioner

21 nov, 2022 
Fredrik Eklund
Fredrik Eklunds tvillingar fyller fem år!
Nu visar mäklaren upp en hel del privata bilder på Milla och Freddy – där bland en bild från förlossningen.
Se bilderna här.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Sveriges kanske mest välkända mäklare Fredrik Eklund blev en omtyckt tv-profil efter att tittarna fått följa honom i jobbet som mäklare i New York. Fredrik medverkade i flera säsonger i realityserien Million dollar listing.

Utöver att vara stjärnmäklare är Fredrik även pappa. Han har tillsammans med sin make Derek tvillingar: Milla och Freddy. Fredrik är biologisk pappa till Milla, och Derek är biologisk pappa till Freddy. De är idag fem år och Fredrik älskar att visa upp de små barnen på sina sociala medier.

Valde kön på tvillingarna

Bara veckor före tvillingarna föddes gjorde Fredrik en intervju med Hänt och avslöjade att de aktivt valt vilket kön de ville ha på barnen.

Annons

– Det funkar så att man gör ett embryo och sen får man bestämma vad man ska stoppa in, så att säga. Och då valde vi en flicka och en pojke, men man kan välja vad som helst. Det är fantastiskt att det funkar, sa han då.

Visar bild från förlossningen – kommentarerna väller in

Nu när tvillingarna fyller fem år så visar Fredrik upp en mängd med bilder på duon. Bland bilderna har han även en bild som ser ut att vara från förlossningen, där makarna sitter med sjukhuskläder och med de små bebisarna i famnen.

Till bilden väller det in kommentarer.

”Era barn är helt fantastiska”, skriver en.

”Grattis till er Milla och Freddy!”, skriver en annan.

”Detta är helt seriöst två av de mest vackra barnen jag sett! Grattis till er!”, skriver ytterligare en.

FOTO: Viafree, Instagram

Annons