TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Susanna Karlsson om flytten – sorgen efter beslutet

21 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Bonde-Susanna Karlsson från Bonde söker fru 2018.
Bonde-profilen Susanna Karlsson berättar nu om familjemedlemmens flytt från gården efter det sorgliga beslutet.
”Som att jag inte riktigt sagt hejdå”, skriver hon.
Annons
Bonde-Henrik avslöjar bluffen i Bonde söker fru – det är hans riktiga titelBrand logo
Bonde-Henrik avslöjar bluffen i Bonde söker fru – det är hans riktiga titel

Det var i Bonde söker fru 2018 som tittarna fick lära känna bonden Susanna Karlsson. Och visst hittade hon kärleken, brevskrivaren Hannes Haraldsson var den som Susanna till slut valde. Sommaren 2021 växte familjen, då parets första barn Tor föddes.

Bonde-Susanna om sorgen: ”Inte sagt hejdå”

Nyligen fick familjens minsta medlem flytta, nämligen lilla hunden Lia. Det var i ett känslosamt klipp på sin Instagram som Susanna med tårar i ögonen berättade den sorgliga nyheten.

Och nu har hunden Lia äntligen fått en ny familj. I ett långt inlägg på Instagram berättar Susanna om flytten och att det gick så pass snabbt att hon inte hann ta farväl.

”Lia åkte för att ”testbo” i Småland på en gård över höstlovet. Tanken var då att hon skulle komma tillbaka så de kunde få överlägg lite i lugn o ro och bestämma sig för om de ville ta Lia. Men det gick så över förväntans bra att hon har stannat kvar där.”, skriver Susanna på sin Instagram och fortsätter:

Annons

”Jo, alltså såklart känns det lite snopet. Som att jag inte riktigt sagt hejdå på riktigt, men samtidigt är jag så otroligt nöjd över hur lätt och rätt det känns med nya familjen för Lia”

Som tur är bor hunden Lia inte allt för långt bort så att familjen kan åka och hälsa på.

Därför flyttar bonde-Susannas hund Lia

När Susanna får frågan av en följare varför hunden Lia inte kunde bo kvar på gården förklarar hon att familjen inte kunde ge henne den tiden som hon behövde.

”Hon är en arbetande hund, som jag hade tänkt träna för att valla våra kor. Men då jag insåg att jag inte kommer få den tiden eller möjligheten att träna henne tillräckligt så ville jag ge henne en ärlig chans hos en annan familj”, svarar Susanna.

I inlägget på Instagram skriver även Susanna att Lia nu har fått en familj som har stora ytor för henne att springa på och att hon ska få börja träna agility.

Och i kommentarsfältet är det många som skriver att de tycker att det är tråkigt att lilla Lia fått flyttat, men även att Susanna och familjen gjorde rätt val.

Hänt har sökt Susanna Karlsson för en kommentar.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet

Annons