LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklund och Derek delar på tvillingarna – talar ut om beslutet

26 maj, 2024 
Linn Seipel
fredrik eklund derek kaplan tvillingar
Mäklaren Fredrik Eklund har två barn tillsammans med maken Derek. Nu avslöjar han att de delar på tvillingarna..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför är Robinson-Olivia Lindegren en värdig vinnareBrand logo
Därför är Robinson-Olivia Lindegren en värdig vinnare

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 46, blev känd genom sin medverkan i Million Dollar Listing New York. Sedan länge lever han med maken Derek Kaplan, 48 och sina två barn sexåriga tvillingarna Milla och Freddy, vilka de fått via en surrogatmamma.

Fredrik uppdaterat aktivt på sina sociala medier, där följarna ofta får se den fina familjen när de upplever stort som smått tillsammans. Paret har det gott ställt så ofta brukar det snarare luta åt stort! Och denna gång är inget undantag.

Därför delar Fredrik Eklund och Derek upp sig – tar ett barn var

Under söndagens lade mäklarproffset upp en mängd bilder från en lyxresa till Paris. Aningen oväntat så saknas dock både Derek och Freddy! Men det beslutet kom Fredrik att motivera med råge i texten till inlägget, som visar hur han och dottern Milla besöker Disneyland, åker båt och besöker ofattbart vackra miljöer.

Annons

”Jag var trött när vi gick ombord på flyget till Paris. Jag har aldrig jobbat hårdare än i våras... det har varit galet på ett bra sätt. Men jag påminde mig själv om att det är exakt varför dessa årliga/speciella resor med Milla och Freddy separat är så viktiga. Resorna handlar inte om mig och hur jag mår, utan om dem. Och när det finns en miljon ursäkter till varför det inte finns tillräckligt med tid för att göra en resa, är det precis när man ska åka.”, inleder han med skriva, för att sedan fortsätta:

”Mitt mål är att skapa en saga under några dagar, där de får göra allt de älskar, samtidigt som de introducerar dem till ett nytt land och en ny kultur. Jag måste vara helt hängiven dem, ingen annan, inga e-postmeddelanden, samtal eller arbete. För Milla är hennes dröm att ha pannkakor med vispgrädde i sängen med mig, så det gör vi varje morgon.”

Annons

Och en dröm ser det ut att vara! Deras relation verkar verkligen frodas av denna egentid, där de lyckas ha djupa diskussioner som fullständigt golvar Fredrik.

”Jag frågade henne idag "vad gjorde jag för att förtjäna dig?" och hon svarade mig så snabbt "kom ihåg när du gav till hemlösa", vilket fick ett leende eftersom vi verkar uppfostra henne rätt också som 6-åring. Du vet att att vara förälder är en fin balans mellan att vara strikt och att skämma bort dem med kärlek? Tack och lov har jag Big D som är mer strikt hemma så jag får göra lite mer av dessa saker. Hur som helst, denna helg är all kärlek och allt jag och hon, och jag är inte trött längre. Jag känner mig stor och stark när jag håller hennes hand, vet att hon är anledningen till att jag jobbar så hårt.”

Wow, vilken fantastiskt familj ni är!

FOTO: TV4, Instagram

Annons