LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklund och barnen delar ut mat till behövande

07 dec, 2021 
Johanna Alm
Fredrik Eklund
Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan har barnen Milla och Freddy tillsammans.
Nu har makarna tagit ett beslut för barnen som väcker starka reaktioner hos följarna.
”Vad är poängen?”, kommenterar bland annat en person.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund är en av världens mest framgångsrika mäklare och i realityserien Million dollar listing New york har tittarna fått följa honom när han säljer otroliga våningar till både Hollywood-kändisar och andra förmögna människor.

Sedan 2013 har Fredrik varit gift med maken Derek Kaplan och för drygt fyra år sedan blev de föräldrar till tvillingarna Milla Eklund och Fredrik ”Freddy” Eklund Jr.

Parets barn har tagit internet med storm och när Fredrik delar med sig av bilder och videos på barnen blir det snabbt starka reaktioner i kommentarsfältet. Nu har mäklaren delat med sig av ännu en video på barnen, något som än en gång får följarna att häpna.

Fredrik Eklund visar upp familjens nya hus

Tidigare i år köpte Fredrik och Derek sitt drömboende i Beverly hills. Och efter en totalrenovering av villan har Fredrik delat med sig av resultatet.

Huset är över 500 kvadratmeter stort och omsluts av höga, stilrena fönster som ger ett vackert ljusinsläpp till den öppna planlösningen.

Annons

När paret köpte huset var det ett urbant hem med en massiv köksö där det hängde fyra taklampor i en industriell stil ner över öns stilrena marmorskiva. Inredningen var trendig och gick i svart och vitt.

Men nu har villan totalrenoverats och paret har nu gjort en helvändning. Nu är det istället färgglatt och rosa som lyser i den lilla familjens hus.

”VÅRT NYA HEM! Tack till Archdigest för ditt besök. Vi kallar det COLOR HOUSE. Vi har blandat in vår familjekonst, min farmors (vila i frid) speciella röda bord, som jag alltid älskade som liten, och byggde en härlig svit. Vi byggde även barnens rum i ljusrosa och baby-blått. Vi hoppas att ni gillar det lika mycket som vi gör! Vi kallar det vårat "forever-home", berättade Fredrik på Instagram.

Klicka på pilen till höger för att se alla bilder!

Följarnas reaktioner – efter Fredrik Eklunds beslut för barnen

Fredrik och maken Derek lever ett liv i lyx och flärd men trots detta har de varit noga med att få barnen att uppskatta det lilla. Att barnen inte ska bli bortskämda är nämligen viktigt för dem, trots att de har det gott ställt.

Annons

De tycker därför det är viktigt att barnen förstår hur det ser ut i andra länder och han vill att de ska jobba för en bättre och mer jämställd värld när de blir större.

Och i veckan delade Fredrik med sig av en video på när han och barnen hjälpte organisationen Zoe Church LA att dela ut måltider till utsatta människor.

”Hur fint är inte detta? Idag levererade vi Thanksgiving måltider till över 8000 människor på två olika ställen. Vi försöker lära våra barn att detta är så viktigt (och de tar det redan väldigt seriöst) och man kan se hur hårt de jobbar.”

Kommentarsfältet fylldes snabbt av personer som hyllade föräldrarnas beslut att lära sina barn en så viktig sak i livet som att hjälpa andra.

”Jag brukar aldrig kommentera på kändisars bilder för jag har alltid tänkt "vad är poängen?". Men jag menar dina barn är otroligt fina och du är så välsignad..”, skrev bland annat en person.

”Det här gör en varm i hjärtat. Att ge är alltid bättre än att få när man är så välsignad. Vi behöver mer sånt här”, skrev en annan.

FOTO: Fredrik Eklund/Instagram, DFBEV/TT

Annons