LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklund om stora händelsen med barnen – lämnad ensam

29 aug, 2023 
FREDRIK EKLUND, DEREK KAPLAN
Fredrik Eklund och Derek Kaplan har flyttat till Miami.
Nu berättar han om första veckan i nya hemstaden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund, 46, och maken Derek Kaplan, 48, har tagit sitt pick och pack och lämnat sin drömmiga lyxvilla i Los Angeles för ett liv i Miami. I somras berättade Fredrik om beslutet, som togs på grund av att han har så mycket business i Miami.

Och nu har flytten gått av stapeln! Huset i LA har fått hyresgäster och barnen Milla, 5, och Freddy, 5, har fått skolplatser.

Men nu kan Fredrik berätta att den första veckan i den nya staden har varit riktigt hektisk.

Fredrik Eklund om första veckan i Miami – lämnad ensam med barnen: ”Omvälvande”

I ett inlägg på Instagram berättar han om tuffa starten.

”Om jag ska vara ärlig med er nu så har våran första vecka i Miami varit väldigt omvälvande. Att flytta till andra sidan av ett land är stort. Derek har varit i LA för att se över vilka möbler som vi ska flytta till vårt hus i Connecticut och naivt nog trodde jag att jag skulle kunna göra den här första veckan med barnen och deras nya skola på egen hand, utan någon nanny.”, skriver Fredrik.

Annons

Mitt i allt det här kom också familjens hund Cash, som flugit i cargo på American airlines. Fredrik behövde då åka och hämta honom på flygplatsen och när hundar har flugit kan de ofta vara lite skärrade.

Fredrik Eklund i tårar – efter händelsen med barnen

Fredrik berättar mer om det hektiska schemat.

”Men i hela den här flytt-förändringen så har det varit väldigt mycket vackra känslor också: att ta barnen till deras första skoldag i deras små uniformer (jag grät inte!), otaliga solnedgångar och soluppgångar vid stranden, Pura Vida's açaí-bowls i den tropiska värmen, djuren på Jungle Island, kärleken från alla som välkomnat oss och så många nya människor i Miami över lag, massa nya bostäder och bygget på stranden går framåt.”, skriver Fredrik och avslutar:

”Fastigheterna här är verkligen unika på ett sätt som inte finns någon annanstans. Allt det här är ett så himla spännande nytt kapitel. Vad säger man nu igen... Dagarna är långa men åren är korta eller något sådant? Ja, den här veckan har i alla fall hänt på en millisekund, hoppas jag kan ta ett andetag eller två nästa vecka.”

FOTO: Sipa USA

Annons