LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Robin Kacaniklic ska bli pappa – nu berättar han: ”Tack vare Farmen”

27 aug, 2023 
ROBIN KACANIKLIC, MIA EDUNG
Robin Kacaniklic slog igenom med dunder och brak när han medverkade i Farmen 2021.
Sedan dess har mycket hänt och nu ska han bli pappa!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Starka känslor i Farmen 2021Brand logo
Starka känslor i Farmen 2021

Robin Kacaniklic, 34, gjorde succé när han medverkade i Farmen 2021. Han blev snabbt omtyckt i rutan och han tog sig långt i tävlingen. Dessutom kanske det var många som kände igen honom från tidigare – han har nämligen haft en professionell karriär som fotbollsspelare. Även hans lillebror Alexander Kacaniklic, 31, har fotbollen som sin stora passion i livet och för Hammarby-fans är han ett välkänt namn då han spelade i klubben i många år.

Men det var alltså i Farmen 2021 som vi fick se mer av Robin Kacaniklic.

Däremot gick inte allt som på räls för honom. När han var på Torpet skulle han hugga ved, men det slutade tyvärr med att olyckan var framme.

Farmen-Robin om olyckan på Torpet

Mitt under ved-huggningen slant han nämligen med yxan och råkade hugga sig själv i benet.

Annons

– Yxan fastnade liksom i själva vedträet så jag skulle egentligen bara slå ett till slag för att klyva den. Då satte jag fötterna i en viss position bara för att göra det sista hugget och då såklart lossnar den där jäkla ved-grejen, så att yxan fortsatte rätt ner i foten, berättade han för Hänt och fortsatte:

– Det var en chock. Först kände jag inget, men så kollade jag på skon och såg att det var skit-mycket blod och så tog jag av mig strumporna och såg jacket. Det gjorde skitont efteråt. Det började dunka och jag mådde jätteilla, sa han.

Farmen-Robin ska bli pappa – nu berättar han om lyckan

Sedan dess att Farmen spelades in har mycket hänt. Bland annat har Robin funnit kärleken i flickvännen Mia Edung och nu kan de berätta en riktigt glad nyhet; nämligen att de väntar sitt första gemensamma barn!

Annons

Det är i ett inlägg på Instagram som de visar upp lyckan och att det är en liten pojke som ligger i Mias mage.

”Happy birthday to us... Soon 3” och ”It's a BOY”, skrev Robin på Instagram.

När Hänt når Robin är han på strålande humör och ser fram emot att bli pappa. Men han kan också avslöja ett och annat, nämligen att han har Farmen att tacka för den här roliga nyheten!

”Ja det är så sjukt kul, spännande och vi längtar otroligt mycket. Tänk vad ett val kan göra. Det är tack vare att jag var med i Farmen som gör att vi står här idag med en liten pojke på väg.”, skriver Robin till Hänt och tillägger:

”Hon skrev ju till mig för att hon sett programmet haha.”

FOTO: TV4, Instagram

Annons