LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Miljonären Fredrik Eklund ger inte en krona till sina barn – anledningen bakom

08 jul, 2024 
Elvira Reer
Fredrik Eklund
Fredrik Eklund har många miljoner på banken.
Men hans tvillingar får inte några pengar.
– De får jobba, säger han till Aftonbladet.
Annons
Därför slutade Bingo Rimér och Katrin Zytomierska med Relationspodden: ”Tjafsade”Brand logo
Därför slutade Bingo Rimér och Katrin Zytomierska med Relationspodden: ”Tjafsade”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Eklund, 47, blev känd genom sin medverkan i TV-programmet "Million Dollar listing" och är idag en global kändismäklare. Han är dessutom bror till Sigge Eklund, 50, en mångsysslare känd för sina böcker och regidebut med filmen A Part of You, samt för deras populära podcast med Alex Schulman, 48.

Men Fredrik är inte bara mäklare, han är också pappa till tvillingarna Freddy och Milla, 6 år, som han har tillsammans med sin make Derek Kaplan, 49.

Fredrik Eklund delar med sig av utmaningarna med att bli förälder

Fredrik har tidigare varit öppen om att hans liv har präglats av både professionella framgångar och personliga utmaningar, inklusive den känslosamma resan han gick igenom för att bilda sin familj.

– Jag var väldigt känslomässig och det hade att göra med att jag växte upp som gay. När vår surrogatmamma fick missfall flera gånger så kunde jag känna att jag inte var värd barn, jag var inte värd att ha familj. Det var jobbigt, jag tog det så personligt, berättade han för Aftonbladet nyligen.

Annons

Nu, som en engagerad förälder till tvillingarna, beskriver han sig själv som en lekfull och kärleksfull pappa, medan maken Derek tar rollen som den mer strikta föräldern.

Kommer inte ge bort några pengar till barnen – anledningen bakom

Förutom att ha en framgångsrik karriär, är Fredrik också en flitig investerare i fastigheter, aktier och nya företag. Vilket verkar ha lönat sig med tanke på den lyxiga livsstil som Fredrik och Derek lever.

Men trots hans stora tillgångar berättar Fredrik att hans barn också måste arbeta för att förtjäna sina egna pengar, precis som han själv gör.

– Jag har fått råd från folk som jag ser upp till och har lyckats med sina barn. De säger att jag inte ska vara rädd för att prata om pengar med barnen, men på rätt sätt, säger Fredrik och fortsätter:

– De får jobba lite för att få pengar, kanske tio eller tjugo dollar och så får de bestämma helt själva vad de ska köpa. Vill de köpa godis eller Nintendospel så får de göra det eller om de vill spara, förklarar han.

FOTO: TT/ Skärmdump Instagram

Annons