LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklunds miljonregn med villan i Los Angeles – berättar om glädjen

09 aug, 2023 
Moa Risberg
Fredrik Eklund.
Stjärnmäklaren Fredrik Eklund kan nu bekräfta en glädjande nyhet, efter familjens beslut om att flytta till Miami.
Han har nämligen hittat hyresgäster som vill hyra lyxvillan i Los Angeles – för en stor summa pengar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 45, bor sedan 20 år tillbaka i USA, där han tagit hela mäklarindustrin med storm efter sin medverkan i realityserien Million Dollar Listing New York.

I programmet fick vi följa med i arbetet när Fredrik och hans mäklarkollegor sålde lyxiga hus och lägenheter för miljonbelopp, till kändiseliten och de extra välbärgade i staden, New York.

Fredrik Eklunds lyxboende hyrs ut

Tillsammans med maken Derek Kaplan, 48, och parets två barn Milla och Freddy har Fredrik och familjen bott i en riktig lyxvilla i Los Angeles, Beverly Hills de senaste fyra åren.

Men nyligen stod det klart att de lämnar sitt kära familjehem i Beverly Hills för ett liv i Miami.

”Vi hyr ut vårt hus i Beverly Hills! Vi kom till Los Angeles för fyra år sedan idag och vi har så mycket att tacka Kalifornien för. Jag har byggt ett starkt lag här och vi fortsätter att sätta rekord. Men mitt företag expanderar snabbt i Miami och tvillingarna kom in på en av de bästa skolorna där för hösten. Vi är så exalterade inför detta nya kapitel. Jag behöver vara närmare New York där verksamheten är större än någonsin. Hur som helst, vi ÄLSKAR det här huset så mycket, jag kommer för alltid att vårda dessa minnen med familjen.”, skrev Fredrik då på Instagram.

Annons

Anledningen till flytten beror alltså på att Fredrik behöver komma närmare sitt nyöppnade kontor som hans företag nyligen öppnat, för att kunna utöka verksamheten i Miami också.

Det stod också klart tidigt att de inte kommer sälja huset i Los Angeles utan hyra ut det under tiden som de ska bo i Miami.

Men det är inte en billig prislapp för den som vill hyra huset. Fredrik avslöjade nyligen att de har satt en kostnad på 50 000 dollar i månaden, vilket motsvarar den saftiga prislappen på omkring 540 000 svenska kronor.

Delar med sig av nya glädjebeskedet på Instagram

Det kan tänkas vara svårt att hitta en hyresgäst som är villig att lägga så mycket pengar på boende varje månad, men nu kan Fredrik avslöja den otroligt glädjande nyheten. Han har nämligen hittat hyresgäster som vill hyra familjens bostad för summan som han begärt på 50 000 dollar per månad!

I en story på Instagram skriver Fredrik att de nu skrivit ett kontrakt tillsammans med de nya hyresgästerna.

Han gratulerar även sina nya hyresgäster och skriver att han ska se till så att allt är perfekt inför att hyresgästerna flyttar in i den drömmiga lyxvillan i Beverly Hills.

Fredrik Eklund.
Fredrik Eklunds händelse på Instagram, bekräftat lyckan.

FOTO: TT

Annons