LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så mycket kostar det att hyra Fredrik Eklunds hus

11 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Fredrik Eklund
Fredrik Eklund
Nyligen avslöjade stjärnmäklaren Fredrik Eklund att han tillsammans med maken Derek Kaplan och deras två barn kommer att flytta till Miami.
Därför hyr de ut sin exklusiva bostad i Beverly Hills. Men vad landar egentligen prislappen på?
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sedan 20 år tillbaka bor stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 45, i USA tillsammans med maken Derek Kaplan, 48.

Fredrik Eklund blev rikskänd i USA genom sin medverkan i realityserien Million Dollar Listing New York som handlar om stjärnmäklare i USA. Fredrik och kärleken Derek har tidigare bott i New York men har sedan fyra år tillbaka bott i Los Angeles. Tillsammans har de två barn – Millie och Freddy.

Just nu är Fredrik Eklund aktuell som den senaste draken i SVT:s serie Draknästet, där man kommer att få se honom investera miljonbelopp i olika affärsidéer.

Fredrik Eklunds lyxiga hus ligger ute för att hyras

Nyligen gick Fredrik ut med att de planerar att flytta till Miami. Anledningen till flytten är enligt Fredrik att hans företag expanderar i Miami, och han och familjen kommer därför att göra det till sin bas. Dessutom ligger Miami närmare New York, där Fredrik bedriver en stor del av sina affärer, skrev Fredrik i ett Instagram-inlägg.

Annons

I samma inlägg meddelar Fredrik att de kommer att hyra ut sitt hem i Los Angeles. Nu är det alltså möjligt att hyra stjärnmäklarens hus i det exklusiva området Coldwater Lane, i välbärgade Beverly Hills.

I Instagraminlägget beskriver Fredrik hur kärt huset är för honom:

Vi är så exalterade inför detta nya kapitel. Jag behöver vara närmare New York där verksamheten är större än någonsin. Hur som helst, vi ÄLSKAR det här huset så mycket, jag kommer för alltid att vårda dessa minnen med familjen

Huset är utrustat med sju sovrum och sju badkar, ett kontor, en filmbiograf, gym, infraröd bastu, kallbad, pool och badtunna. Wow!

Prislappen avslöjad – så mycket kostar det att hyra Fredrik Eklunds hus

Så vad kan detta lyxiga hem kosta? I Instagram-inlägget skriver Fredrik även vad han vill ha i månaden för att hyra ut sitt älskade hus.

Det är verkligen ett zenparadis. Begär $50 000 per månad. Visningarna börjar den 12 juli. Kan du se dig själv bo här?”, skriver Fredrik.


Månadshyran för detta lyxiga hem ligger alltså på 50 000 dollar i månaden, vilket motsvarar hissnande 600 000 svenska kronor, rapporterar Breakit.

Foto: Greg Endries/Everett Collection/TT och Instagram

Annons