AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Paulina Danielsson förd akut med ambulans till sjukhus efter kollaps

11 jul, 2023 
Moa Risberg
Paulina danielsson
Paulina ”Paow" Danielson delade nyligen med sig av sjukhusbilder.
Hon berättade att hon hamnat akut på sjukhus efter smärtor i magen.
Det visade sig vara njurbäckeninflammation och njursten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför tog det slut mellan Paulina ”Paow” Danielsson och danska miljonärenBrand logo
Därför tog det slut mellan Paulina ”Paow” Danielsson och danska miljonären

Bloggaren och realitystjärnan Paulina Danielsson, 29, har synts i det offentliga ljuset sedan hon var väldigt ung och bloggade under namnet Paow.

Vi har även kunnat se henne i program på tv i flera olika sammanhang, så som i programmet Paradise Hotel som hon deltagit i under flera olika säsonger.

Idag är Paulina en av Sveriges största influencers på sociala medier där hon är öppen och delar med sig av sina skönhetsoperationer. Även om Paulinas följare är vana att se bilder på henne när befinner sig i sjukhusmiljöer väckte den senaste uppdateringen på hennes konto oro hos följarna.

Paulina Danielssons nya sjukdomsbesked

Nyligen delade Paulina med sig av en bild på Instagram där man kunde se att hon låg i en sjukhussäng. Hon skrev då att hon befann sig på Södersjukhuset i Stockholm.

Några timmar senare uppdaterade Paulina sin Instagram igen och berättade då för sina följare varför hon lagts in på sjukhus.

Annons

”Har dubbelsidig njurbäckeninflammation och njursten. Aldrig känt någon värre smärta i hela mitt liv. HEMSKT”, skriver Paulina på Instagram.

Paulina Danielsson svimmade av smärtorna

När Hänt når Paulina berättar hon om sitt mående efter den akuta händelsen.

”Jag vaknade upp med att det sved när jag kissa. Sen fick jag frossa och feber och la mig och sov. Sen när jag vaknade upp igen så kräktes jag massor och hade så ont på höger sida av magen att jag svimmade.”, skriver Paulina till Hänt och fortsätter:

”Mamma ringde då 112 och de kom på bara några minuter. Fick medel mot illamående och morfin innan vi ens kom in i ambulansen. Sen tog de massa tester och gjorde ultraljud”.

Paulina berättar även att läkarna senare kunde konstaterade att reality-profilen drabbats av en dubbelsidig njurbäckeninflammation. Läkarna kom även fram till att hon hade fått njursten i samband med händelsen.

I meddelandet skriver Paulina och berättat om smärtorna och säger att det gjorde väldigt ont. Hon berättar att hon vistats på Södersjukhuset under hela natten.

”Låg inne mellan 01-09 på morgonen. Så kom precis hem :-/” skriver hon till Hänt.

FOTO: Instagram & Youtube

Annons