LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklunds makalösa överraskning till maken – därför lämnades tvillingarna hemma

23 jun, 2024 
Loke Westberg
Fredrik Eklund derek kaplan freddy milla
Stjärnmäklaren Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan firar 15 år ihop.
Men de firar inte som en vanlig Svensson, nu berättar Fredrik om den sanslösa lyxresan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Genom sin medverkan i Million Dollar Listing blev Fredrik Eklund, 47, kändismäklare med hela världen.

Han är bror till mångsysslaren Sigge Eklund, 50, som har skrivit flera böcker och precis gjorde debut som regissör för filmen A Part of you, framförallt är han dock känd för sin podd tillsammans med Alex Schulman, 48.

Fredrik Eklund och Derek Kaplan firar 15 år på Orientexpressen

I sommar firar Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan, 49, 15 år tillsammans. Nu visar stjärnmäklaren upp bilder från parets sanslösa lyxresa utan tvillingbarnen Freddy, 6, och Milla, 6.

– Följ med mig på Orientexpressen i storslagen stil. Jag överraskar min älskling med något speciellt eftersom vi firar 15 år ihop den här sommaren, säger han i en video på Instagram och tillägger:

– Vi har de här två underbara barnen, det är skäl nog att fira, men jag avviker.

Resan som han och Derek har varit på är inget en vanlig Svensson-familj har råd med. Det hela började med att Derek fick en första gången-upplevelse på planet mot Europa.

Annons

– Vi flög första klass till Paris, vilket är något Derek aldrig gjort förut. Sen checkade vi in på det nya Chevrolet Blanc Hotel och fick en helt galen suite med utsikt över floden, fortsätter Fredrik att berätta i videon.

I den franska huvudstaden hann paret även med att besöka ett flådigt spa, gå på en ljusshow i en kyrka och äta på en trestjärnig Michelin-restaurang. Som om inte det var nog fick de sig även en rundtur i köket och träffade restaurangens världsberömda kock.

Beslutet att lämna tvillingbarnen hemma

Från Paris tog de sedan det legendariska tåget Orientexpressen, som blivit extra känt efter författaren Agatha Christies roman Mordet på Orientexpressen.

– Ända sedan jag var ett litet barn har jag velat åka det här tåget. Vi hade tur att få den stora suiten och åka den faktiska Budapest-bilen från 1923, som är exakt den bilen som satt fast i snön i tio dagar med Agatha Christie i den, förklarar Fredrik.

Tågresan avslutades i italienska Portofino där paret checkade in på ännu ett lyxigt hotell. Fredrik Eklund motiverar då också beslutet att lämna deras barn hemma.

– Vi saknade barnen så mycket, men för att vara ärlig var det faktiskt skönt att bara vara vi två i ett par dagar, säger han.

FOTO: INSTAGRAM / TT

Annons