LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklund visar upp tvillingen Millas biologiska mamma

02 jun, 2024 
Linn Seipel
fredrik eklund och äggdonatorn till dottern Milla
Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan har fått hjälp av flera för att skaffa sin två älskade tvillingar.
Här visar han upp sin bästa vän – och äggdonator!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Älskar, älskar inte-Lars, 82, och Fiona, 42, talar ut om sorgen över att inte få barnBrand logo
Älskar, älskar inte-Lars, 82, och Fiona, 42, talar ut om sorgen över att inte få barn

Fredrik Eklund, 46, är stjärnmäklaren som blev känd när han sålde lyxlägenheter i TV3:s Million Dollar Listing New York. Privat lever han med maken Derek Kaplan, 48, och deras sockersöta tvillingar Milla och Freddy, vilka hunnit fylla sex år.

Tvillingarna har de fått via en surrogatmamma, med hjälp av äggdonatorer. De är biologiska pappor till varsitt barn – Fredrik till flickan, och maken till pojken.

– Milla kommer min biologiska flicka heta och Derek vill att pojken ska heta Freddy Junior. Jag har alltid haft Milla i åtanke och tänkt på det i flera år. Men Derek kom bara på pojknamnet plötsligt, jag tror det är efter mig, sade Fredrik då till Hänt och fortsatte:

– Det funkar så att man gör ett embryo och sen får man bestämma vad man ska stoppa in, så att säga. Och då valde vi en flicka och en pojke, men man kan välja vad som helst. Det är fantastiskt att det funkar.

Annons

Fredrik Eklunds kompis Lynn är biologisk mamma till hans barn – så ser hon ut

Paret har sällan visat upp kvinnorna som hjälpt de skaffa barn. Men runt då Fredrik fick det glada beskedet, hyllade han sin bästa vän Lynn, som hade bestämt sig för att hjälpa dem.

”Så tacksam! Så välsignad! Derek, Lynn (vår vackra äggdonator) och jag firar Milla just nu. Hon kommer äntligen till oss, vår lilla dotter är på väg till oss! Tack, Universum!”, skrev han då i ett inlägg på Facebook. På bilden syns kompisarna tillsammans.

I en intervju med amerikanska tidningen Us har lyxmäklaren tidigare berättat om relationen:

– När vi träffades första gången kände vi direkt en samhörighet, sade han då och fortsatte:

– Om jag varit hetero hade jag förmodligen gift mig med henne. Men det är jag inte, så nu är vi de bästa vännerna!

De har varit vänner i många år, och är nu ännu närmare familjen. Hon är ju indirekt mamma till Milla, om det nu är som det verkar, att det blev hennes ägg som befruktades.

– Vi har fått så många nej, så många att vi nästan började ifrågasätta om detta någonsin skulle hända. Lilla Milla. När Lynn sa ja till att vara vår vackra äggdonator hoppade jag bara upp och ner och kunde inte sluta skrika av lycka.

FOTO: Facebook, Instagram

Annons