Fredrik Eklund bildar familj efter missfallet: "Är på väg"

Fredrik Eklund och maken Derek är nära att få sin dröm uppfylld – nu hintar stjärnmäklaren om att barn är på g.

Den svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 40, och Derek Kaplan, 41, har under flera år drömt om att bli föräldrar. Drömmen såg ut att bli sann 2015, men surrogatmamman som bar på de efterlängtade tvillingarna drabbades av missfall.

För några veckor sedan hintade Fredrik på Instagram om att bebis var på väg då han publicerade en kärleksbild på sig själv och maken – samtidigt som han använde en emoji med två pappor och två barn. Sedan innan har Derek en son, så att det var två ungar i emojin såg följarna som ett tecken på att de kunde börja gratulera.

“Ska ni har barn?”, undrade tusentals.

I en ny intervju med US Magazine bekräftar Fredrik nu att det är på g.

– Vi är på väg nu. Men jag kan inte säga så mycket mer just nu. Vi är på väg. Saker kommer att ändras från och med nu. Jag mår bra, säger han till sajten.

Samtidigt skänker han sina tankar till surrogatmamman som för två år sedan drabbades av missfallet. För även om Eklund och hans make känner en sorg, kan de sätta sig in i kvinnans situation.

– Jag försöker att visa respekt, vi är två killar som vill ha barn och när vi blir ledsna och har vår sorg, så har vi inte ens haft den fysiska biten i våra kroppar. Så jag känner en väldigt respekt för vad vår surrogat gått igenom, en sida som är okänd för mig, säger han till sajten.

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund får en ny show i USA – med tv-stjärnan

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds lyxiga 40-årsfirande: ”Det här är livet”

FOTO: Ibl