Fredrik Eklund får en ny show i USA – med tv-stjärnan

Fredrik Eklund har gjort succe i USA som mäklare i realityserien "Million dollar listing". Nu får han ännu en show med hemmafrun Bethenny Frankel.

Wiiiii! Som Fredrik Eklund, 40, själv brukar säga. Den svenska lyx-mäklaren har landat en ny realityserie i USA och han kommer inte göra den ensam.

Det är den omåttlig populära hemmafrun och grundaren av vodkamärket Skinny Girl, Bethenny Frankel, 46, som tillsammans med Fredrik ska köpa dyra fastigheter och sedan renovera och förhoppningsvis sälja för ännu mer pengar, skriver DailyMail.

Bethenny anlitade Fredrik Eklund som mäklar under säsong 9 i “Real Housewifes of New York” då hon behövde hjälp med att sälja sin lägenhet – något han lyckades med på bara en dag. Både Bethenny och Fredrik är kända för sina starka åsikter och att de inte är rädda för att säga sanning.

– Fredrik och jag gjorde affärer ihop och i och med den processen blev vi vänner. Nu har vi en kompis/jobb relation. Vi är inte bästa vänner och inte heller tajta affärspartens men vi har jobbat en del ihop nu och vi har en bra dynamik, säger Bethenny till TheDailyDish.

Under serien “Property Project” gång kommer man få följa den dynamiska duon då de både letar, köper designar och säljer fastigheter och om vi känner dem rätt kommer det nog bli en del konflikter under programmets gång…

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds lyxiga 40-årsfirande: ”Det här är livet”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!