TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Fredrik Eklund avslöjar: Det ska våra tvillingar heta

21 sep, 2017 
AvJohanna Bladh
Toppmäklaren Fredrik Eklund väntar barn med sin man Derek nästan när som helst. Nu avslöjar han vad tvillingarna ska heta.
Annons

Det blir babylycka i år för  succémäklaren Fredrik Eklund, 40. Efter flera svåra missfall hos surrogatmammor valde han och maken Derek Kaplan, 42, att försöka ytterligare en gång. Till deras lycka har allt gått bra hittills och kvinnan som valt att bära parets barn väntar nu tvillingar.

– Jag känner en otroligt tacksamhet till henne och till universum för att det gått så bra och för att vi haft sån tur. Det är väldigt intimt och kärleksfullt och det känns fantastiskt, berättar Fredrik för Hänt.se.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han förklarar att de redan börjat förbereda sig genom att bygga barnrum, byta ut bilarna till större och gå så kallade “tvillingkurser” i USA för att lära sig mer om föräldralivet.

– Vi har uppgraderat bilarna till sju säten och med barnsäten för att vi ska få mer plats, berättar Fredrik.

Fredrik är biologisk pappa till den lilla flickan av tvillingparet och hans make Derek är biologisk förälder till pojken. Och redan nu har de två små syskonen fått namn.

Annons

Milla kommer min biologiska flicka heta och Derek vill att pojken ska heta Freddy Junior.  Jag har alltid haft Milla i åtanke och tänkt på det i flera år. Men Derek kom bara på pojknamnet plötsligt, jag tror det är efter mig.

Fredrik berättar att det har tagit tid för honom att ta in faktumet att han ska bli pappa.

– Det är svårt. Det kommer bli kaos, men jag välkomnar det, säger han och ler.

FOTO: Ibl

Annons