Eklund: Han är biologisk pappa till våra tvillingar

Den svenska kändismäklaren Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan kommer inom kort bli pappor till tvillingar. Nu avslöjar Eklund för Hänt vem som är biologisk pappa till barnen.

Fredrik Eklund, 40, är en av världens mest framgångsrika mäklare men också en välkänd profil i sociala medier. Genom sina böcker “Sälj!” och aktuella “Fredrik 2.0” inspirerar han nyblivna mäklare världen över att våga satsa på sin dröm och hitta sig själv i fastighetsbranschen.

Men bakom framgångssagan har Fredrik gått igenom mörka perioder. Han och maken Derek Kaplan, 42, har försökt få barn via surrogatmamma under flera år – men drabbats av flera missfall.

Nu väntar de tvillingar igen och allt ser ut att gå bra.

– Det är två och en halv månad kvar, det är jättekort, berättar Fredrik för Hänt.se.

Svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan.

Nu säljer Fredrik Eklund sin lyxlägenhet i Tribeca i New York. 

Fredrik Eklund. 

Fredrik Eklund med sin bror Sigge Eklund. 

Derek Kaplan.

Fredrik Eklund. 

Vi träffar honom i en vacker konferenssal i Stockholm när han är hemma i Sverige på besök.

– Det börjar nästan bli nervöst att resa för man tänker att det skulle kunna ploppa ut när som helst, säger han och skrattar.

Att bli pappa kommer innebära en ny vardag för den hårt arbetande toppmäklaren i New York.

– Det är svårt. Det kommer bli kaos, men jag välkomnar det. Jag har inga svar i nuläget men min tanke är att vara pappaledig fyra dagar hemma i veckan och jobba tre dagar. Jag vill verkligen vara närvarande och vara där.

Fredrik och Derek ska få tvillingar med en surrogatmamma. De väntar en flicka och en pojke, och paret kommer vara biologiska förälder till varsitt barn.

– Flickan är min biologiska och Derek får en biologisk son, avslöjar Fredrik.

Paret har redan börjat bygga barnrum och köpt nya bilar för att förbereda sig för föräldralivet. När Fredrik pratar om framtiden ler han.

– Det går aldrig att förbereda sig helt, det fanns många olika steg. Jag tänker att jag måste få börja fira det nu, det är jättekul!

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet – unga TV3-mamman Julia har hittat kärleken: ”Han gör mig glad”

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund får en ny show i USA – med tv-stjärnan

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!