Efter uppbrottet – unga TV3-mamman Julia har hittat kärleken: "Han gör mig glad"

Efter uppbrottet med sin son Milans pappa Björn har nu Julia Bergman i ”Unga mammor” hittat kärleken igen. – Han gör mig glad, säger Julia.

Just nu är säsong två av reality-serien ”Unga mammor” på TV3 igång igen. Julia Bergman, 22, och sonen Milan, 3, var två favoriter från första säsongen, och nu ser vi dem i rutan igen. I våras kunde vi se att Julia delar på vårdnaden om Milan tillsammans med ex-pojkvännen Björn, efter att paret valt att gå skilda vägar. Den här gången får vi återigen följa Julias vardag där hon får livet som ensamstående mamma att fungera samtidigt som hon studerar till sjuksköterska. Men här gången är Julia redo för att träffa någon ny att dela livet med, dock är hon rädd för att börja dejta igen.

– Jag tycker att det är skitläskigt och jobbigt att öppna sig för någon ny, säger Julia i programmet.

Men trots sin rädsla har hon tagit tag i dejtandet och i programmet ser vi hur hon gör sig redo för en dejt med en person som hon redan hunnit träffa några gånger tidigare.

– Första gången som jag skulle träffa honom var jag skitnervös. När GPS:en sa att ”nu är det tio minuter kvar”, så tänkte jag bara att nej jag vänder, jag skiter i det här. Jag pallar inte. Första gången vi träffades så tyckte jag att det var jobbigt, för det var liksom trevligt, och då har man inget att skylla på, berättar Julia och fortsätter:

– Jag är jättedålig på att prata om det här, men han gör mig glad.

Men Julia vågade, och vann. Nu har hon träffat en ny kärlek som hon visar upp på sin Instagram. Dennis har fångat den unga mammans hjärta.

LÄS OCKSÅ: Julia, 21: Min son har nio andningsuppehåll i timmen

Foto: IBL, Instagram.

SENASTE NYTT!