TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen bakom Franks namnbyte i Celebrity EOTB – Peak of love

25 mar, 2021 
Frank Nihad
Frank Nihad söker kärleken i programmet Celebrity Ex on the beach – Peak of Love. Där dejtar han Sara Bolay. Men innan programmet så hette han något annat, nu avslöjar han varför han bytt namn.
Annons
Elin "Woodie" Skog om Celebrity ex on the beach – Peak of LoveBrand logo
Elin "Woodie" Skog om Celebrity ex on the beach – Peak of Love

I Celebrity Ex on the beach – Peak of Love discovey+ letar singlarna och Ex on the beach-profilerna Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin Skog och Edwin Ramwall efter kärleken.

De befinner sig på betydligt kyligare breddgrader denna gång, närmare bestämt i skidorten Åre. Under programmet kan vi se olika personer dejta Ex on the beach- profilerna. Och vem vet kanske de kommer hitta sitt livs stora kärlek efter seriens slut!

Singlarna som söker kärleken i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love.

Singlarna som sökt till reality-profilerna är ifrån hela Sverige, och det är minsann en salig bladning av singlar som söker kärleken. En av de som söker kärleken i influencern och tv-personligheten Sara Bolay är Frank Nihad.

Och kanske du känner igen honom från ett annat program? Frank Nihad har nämligen synts i tv-rutan tidigare. År 2019 medverkade han i Love Island för att hitta kärleken. Men då hette han Mustafa Nihad och kallades för Musse.

Annons

Sanningen bakom Frank Nihads namnbyte

När Hänt når Frank Nihad så berättar han om namnbytet och om sin medverkan i Celebrity Ex on the beach – Peak of love. Han avslöjar bland annat varför han ville dejta och lära känna just Sara Bolay.

Varför sökte du till Celebrity Ex on the beach – Peak of love?

– Jo, jag ansökte till Ex on the beach - Peak of Love, för att det är en superrolig upplevelse. Sedan har jag gärna velat träffa och lära känna Sara Bolay. Sara har många av dem egenskaper som jag söker hos en partner och jag tycker att hon är en otroligt intressant och spännande person, säger Frank.

På frågan om namnbytet så svarar Frank att han känt ett utanförskap med sitt tidigare namn.

Ja, och det stämmer att jag tidigare hetat Mustafa och att jag har nu bytt namn till: Frank. Anledningen till namnbytet är att jag alltid har känt ett visst utanförskap i det Svenska samhället, trots att jag är uppvuxen i Sverige och själv upplever mig som Svensk.

– Jag tror att många med svenska namn inte förstår att det är en extra utmaning för personer att klara sig bra i dagens samhälle med just utländska namn. Jag har alltid upplevt att jag blivit dömd i förväg på grund av mitt namn, exempelvis när man söker ett nytt jobb, avslutar han.

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4 // Linus Hallsenius/discovery+

Annons