Frank Anderssons ex Jeanette visar upp gravidmagen – följarna jublar

Frank Andersson Jeanette Bouvin.

Det är fyra år sedan som brottar legendaren Frank Andersson lämnade oss.
Nu delar hans ex Jeanette Bouvin Nygren med sig av ett nytt Instagram-inlägg, som får följarna att jubla.
Här Dolph Lundgrens hyllning till 37 år yngre flickvännen
0:38

Efter reklamen: Här Dolph Lundgrens hyllning till 37 år yngre flickvännen

(0:38)

Slå på ljud

Det var den 9 september 2018 som vi möttes av det tragiska beskedet att brottar legendaren Frank Andersson hade somnat in, 62 år gammal. Han gick bort till följd av komplikationer efter en hjärtoperation. Efter sig lämnade han fem barn och en lång och ikonisk karriär inom Grekisk-romersk brottning.

Franks familjeliv var lika rikt som hans karriär. Han var tidigare gift med Jeanette Bouvin Nygren och tillsammans fick de två barn, sönerna Winston och Mileon. De skilde sig i början av 2017, och idag är Jeanette gift med krögaren Jimmy Nygren.

Jeanette Bouvin Nygren om sorgen – efter Frank Anderssons bortgång


I en intervju med Hänt i fjol öppnade Jeanette upp sig om sorgen som fortfarande är påtaglig i familjen efter Franks bortgång.

– Vi mår förhållandevis bra. Saknaden och sorgen är ju densamma men med tiden blir den lite lättare att hantera. För vår äldsta son Winston har det varit ett jobbigt sista halvår då smärtan och saknaden efter pappa slagit till ordentligt, sa Jeanette då till Hänt.

Jeanette berättade även att hon önskade att hon hade fått veta mer om Franks sista timmar i livet, händelseförloppet på sjukhuset, och fått tagit del av obduktionsrapporten för att kunna ha de rätta verktygen.

– Just nu vet jag inte riktigt och då är det svårt att kunna stötta pojkarna fullt ut, sa hon till Hänt.

Jeanette Bouvin Nygren visar upp gravidmagen – följarna jublar

Men Jeanettes familj är mycket större än så – hon är nämligen fembarnsmamma. Förutom Winston och Mileon, så har hon också döttrarna, Ängla, Nelia och Java. Det är på Jeanettes Instagram som vi får ta del av familjens äventyr och upp och nedgångar.

Nyligen delade hon med sig av ett nytt inlägg på Instagram som fick följarna att jubla. På bilden som är tagen för 10 år sedan kan vi se Jeanette visa upp sin gravidmage med hennes två döttrar som kramar om Jeanette och nya syskonet.

”Det är alltså tio år sen dessa bilder togs. Mina små tjejer”, skrev Jeanette till inlägget.

Följarna jublade över bilden och skickade sina hyllningar i kommentarsfältet.

Du är ju så vacker på bilderna - men du blir fan bara snyggare och snyggare!!”, skrev en följare.

”Wow så vacker bild”, skrev en annan.

”Så fin”, skriver en tredje.

FRÅN FÖRSTASIDAN