ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgon om framtiden i tv – nu vägrar han: ”Tackat nej”

22 nov, 2022 
Morgan Karlsson
Realitysuccén Ullared ställdes in helt under pandemin.
Nu berättar profilen Morgan Karlsson om sin framtid i tv-rutan.
Och det finns något han ständigt tackar nej till.
Annons
Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”Brand logo
Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”

Det enorma varuhuset Gekås Ullared lockar många shoppingsugna gäster. Men det har även kommit att locka många tv-tittare efter att realityserien Ullared 2009 började sändas hemma i stugorna.

Det blev så populärt att programmet har kammat hem flera Kristaller på Kristallengalan.

I programmet har tittaren fått följa flera profiler som kommit att bli mycket välkända ansikten – bland andra Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson, Maritta Söderström och Gunnel Hyvönen.

Men efter att succéprogrammet som visats i hela elva säsonger lades på is när pandemin kom har profilerna fått förfrågningar från andra uppdrag i rutan. När Hänt pratade med Morgan så berättade han vad han inte kommer att ställa upp på – nämligen dejtingprogram.

Annons

– Sådana här dejtingprogram, att jag ska sitta i mitt hus och ta in tre kvinnor och sådana grejer, sånt vill jag inte visa upp. För jag är mer försiktig med min partner, jag vill göra det på ett annat sätt än att göra det framför hela svenska folket. Så sådana grejer har jag tackat nej till.

Morgan Karlssons medverkan i Biggest loser VIP

Morgan har förutom sin givna plats i Ullared också medverkat i Biggest Loser VIP som han berättar var sin bästa inspelning hittills.

– När jag fick förfrågan om Biggest loser var jag verkligen tveksam, men då frågade jag tre-fyra personer som sa att ”det är klart du ska vara med” och det har nog kanske blivit den bästa tv-inspelning som jag gjort, säger han till Hänt.

Annons

Men hur blir det då med en till säsong av Ullared?

Framtidsbeskedet för Ullared – legat på is sedan 2019

Den sista säsongen spelades in 2019 och sedan dess har programmet legat på is helt. I början av året var det ännu inte något beslut taget kring om det skulle startas upp igen eller inte.

– Senaste säsongen spelades in 2019, serien har varit helt och hållet inställd under pandemin. Vi har inte fattat beslut om hur vi ska göra under 2022, sa Patrik Levin, vd på Gekås, till Expressen då.

När vi frågade Morgan om han hört något nu när året börjar lida mot sitt slut är något beslut fortfarande inte taget.

– Jag vet ingenting, han har inte sagt något eller gjort något uttalande. Det är ledningen som bestämmer, eller om det hänger på Kanal 5, det vet jag inte. Det har varit fantastiska tio år jag varit med om. Så man vore väl dum om man inte fortsatte, berättar Morgan för Hänt.

Det är alltså framtiden som får utvisa om det blir en till säsong av Ullared eller inte.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons