Ola-Conny om att sluta på Ullared – avslöjar okända uppgörelsen

Ola Conny
Exklusivt

Ola-Conny Wallgren slog igenom när han medverkade i Ullared.
För Hänt avslöjar han nu tankarna kring att säga upp sig från sitt arbete på varuhuset Gekås samt den deal han erbjudits.
– De tyckte att jag skulle sluta med det jobbet jag har, säger han.
Därför älskar Ola-Conny att jobba på Ullred
0:24

Efter reklamen: Därför älskar Ola-Conny att jobba på Ullred

(0:24)

Slå på ljud

Tack vare tv-serien Ullared har det svenska folket fått lära känna Ola-Conny Wallgren, 58, och Morgan Karlsson, 49. Duon har inte bara spelat in Ullared tillsammans utan har under årens gång synts i flertal produktioner.

Framtidsbeskedet för en ny säsong av Ullared

När Hänt når Ola-Conny berättar han att han gärna ser att programmet kommer tillbaka. Det har nämligen inte spelats in någon säsong på flera års tid.

– Det har ju varit corona och det är det som har gjort att vi inte har kunnat spela in Ullared. Först var det ett år sen blev det två. Och nu, det är det inte jag som bestämmer men de har inte sagt någonting men jag hoppas verkligen det kommer igång igen, säger Ola-Conny och fortsätter:

– Det är väldigt väldigt stor uppfrågan på just Ullared att det ska dra igång igen. Många frågar och tycker att det är kul att se. Det är ett familjeprogram och det kan vara skönt att sätta sig ner i soffan och kolla på då när vardagen kommit till kvällen.

Okända dealen – nu bekräftar Ola-Conny tankarna kring att sluta på varuhuset

Ola-Conny arbetar på brödavdelningen på varuhuset Gekås i Ullared. Även om han idag är en känd tv-personlighet så trivs han bra med sitt arbete i butiken. Under intervjun avslöjar han dock att cheferna gett honom ett erbjudande.

– Jag har fått erbjudande om att de tyckte att jag skulle sluta med det jobbet jag har men jag sa att det gör jag inte. Jag kan tycka det känns rätt skönt att få vara på en arbetsplats där jag trivs och då känner man sig lite mer hemma. Jag trivs med att jobba där och har gjort det så många år. Jag trivs med att träffa nya människor varje dag, det blir som ett nytt äventyr varje dag. Man vet aldrig vilka människor man möter, säger han.

Vidare vill Ola-Conny inte berätta mer om vad som erbjudits. Men en sak som han är säker på, är att han gärna fortsätter med bröd-arbetet även om tv-förfrågningarna regnar in.

– Det kan väl hända att det blir mer tv-jobb vid sidan om, för det blir det säkert men jag kommer fortfarande vara kvar på Gekås. Jag känner mig ganska jordad, jag skulle nog kunna vara en åskledare om så skulle vara, för jag är väldigt jordad. Jag är inte uppe i det blå.

Ullared-Morgans skeptiska ord om Ola-Connys förlovning: ”Väldigt fort”

Se klippet här!

FOTO: Discovery+/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN