LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren visar upp brodern Peters nya hus – unika bilderna

16 jul, 2023 
Frida Eklöf
Peter Wahlgren är sedan flera år bosatt i Dalarna.
Men efter hans skilsmässa 2020 flyttade han tillbaka till Stockholm.
Nu är han tillbaka i Dalarna igen i ett nytt hus – se de unika bilderna inifrån här.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt om Wahlgrensfamiljens okända bror Peter WahlgrenBrand logo
Allt om Wahlgrensfamiljens okända bror Peter Wahlgren

Vi är vana vid att se familjen Wahlgren/Ingrosso i rampljuset. Men det är inte alla i familjen som gillar offentligheten, nämligen Peter Wahlgren, 60, som alltså är Pernilla Wahlgren, 55, Niclas Wahlgren, 58, och Linus Wahlgrens, 46, okända storebror.

Till skillnad från sina syskon gillar inte Peter att stå i rampljuset, idag jobbar han som brandman och är bosatt i Dalarna tillsammans med sin son Hugo.

Peter Wahlgrens flytt från Dalarna – efter skilsmässan

Det var under 2020 som det blev känt att Peter skulle skilja sig från sin dåvarande fru, något som innebar att det gemensamma huset i Dalarna lades ut till försäljning.

Efter skilsmässan valde Peter att flytta tillbaka till sina rötter igen. Han flyttade nämligen tillbaka till Stockholm och in i föräldrarna Christina Schollins och Hans Wahlgrens gästhus på deras tomt, något som var mycket uppskattat från lillasyster Pernilla.

– Jag tycker det känns jättebra och jättetryggt, mamma och pappa blir äldre och äldre, så kommer deras son hem så jag tycker det är toppen att han flyttar hem, och väldigt fint, sa Pernilla då i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Annons

Första bilderna från Peter Wahlgrens nya hus

Men lyckan blev kortvarig för Christina och Hans som fick ha sonen och barnbarnet på hemmaplan en kort period. I december 2022 flyttade Peter och sonen tillbaka till Dalarna, och sedan dess har de stått skrivna på en adress i Dalarna.

I tisdags fyllde Peter 60 år, något som familjen Wahlgren firade. Hela syskonklanen plus Christina och Hans var alla samlade i Peters nya hus i Dalarna.

”Idag drog vi alla syskon och mamma och pappa till Dalarna och firade min älskade storebror PETER som fyllde 60 ÅR i tisdags!!!”, skriver Pernilla i ett inlägg på Instagram.

Annons

Och någon som varit flitig med att uppdatera Instagram under firandet var Pernilla. Genom hennes storys på Instagram kan vi nämligen få en första glimt av Peters nya hus i Dalarna.

Peter Wahlgren har en stor altan med badtunna.
Utsikten från köket och matrummet.
Annons
Peter Wahlgren i köket.
Delar av utsikten från verandan.
Annons

Det är ingen dålig utsikt han har från huset, så vi förstår varför han och sonen trivs som fisken i vattnet i Dalarna!

FOTO: INSTAGRAM, CHARLES HAMMARSTEN/TT

Annons